دانشگاه علوم پزشکی ایران
Iran University of Medical Sciences
  • درباره ما
  • مدیریت غذایی
  • مدیریت دارویی
  • مدیریت آزمایشگاه
  • تحقیق و توسعه
  • مدیریت تجهیزات پزشکی
  • اداره فرآورده های طبیعی، سنتی و مکمل

پایش و پالایش برچسب گذاری

 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۸/۲۹ | 
با توجه به برنامه عملیاتی پایش و پالایش برچسب گذاری محصولات غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی و با هدف اطلاع رسانی صحیح و جلوگیری از گمراه شدن مصرف کننده، به اطلاع میرساند از وظایف و مسئولیتهای شرکتهای فعال در این حوزه کنترل و نظارت دائم برچسب فرآوردههای خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی میباشد که مسئولیت نظارت بر حسن اجرای آن بر عهده مسئول فنی می­باشد.
مقتضی است مدارک و مستندات ذیل مطابق با فایل پیوست با پذیرش مسئولیت صحت و دقت اطلاعات و همچنین پذیرش عواقب حقوقی هرگونه عدم انطباق در اطلاعات ارائه شده با محصول و همچنین با ضوابط جاری سازمان غذا و دارو توسط مدیرعامل و مسئول فنی، حداکثر ظرف مدت دو ماه آینده توسط مسئول فنی تکمیل گردد.
مدارک و مستندات تکمیل شده به شرح ذیل باید در حوزه تولید به معاونت­های غذا و دارو ناظر بر کارخانه تولیدی و در حوزه واردات به معاونت­های غذا ودارو ناظر بر دفتر اصلی و مرکزی شرکت تحویل گردد.
1- فرم پذیرش مسئولیت صحت و دقت اطلاعات و همچنین پذیرش عواقب حقوقی هرگونه عدم انطباق اطلاعات ارائه شده با محصول و ضوابط جاری سازمان غذا و دارو توسط مدیرعامل و مسئول فنی
2- فایل اکسل شامل سه بخش (شیت اطلاعات شرکت و مسئول فنی – شیت فهرست و مشخصات کلی محصول – شیت پایش و پالایش برچسب محصولات
3- فایل تصویر اسکن شده محصولات با رزولوشن 300 DPI و فرمت jpg و نام گذاری شده مطابق با کد محصول در فایل اکسل
 
نکته: با توجه به اینکه نتیجه ارزیابی هر آیتم مندرج در فایل اکسل پیوستی مطابق با ضابطه برچسب گذاری فرآورده های غذایی، آشامیدنی می­باشد یکی از گزینه­های (تایید، عدم تایید، مشمول نیست) انتخاب و در خصوص بند 26 یکی از گزینه­های (حلال سازمان غذا و دارو، سایر نشانه های حلال، عدم وجود) انتخاب شود و برای تکمیل کلیه آیتم­ها ضروری و برای هر فرآورده یک ستون مجزا تکمیل و همچنین در صورت مواجهه با هرگونه عدم انطباق به گونه ای که منتج به اصلاح شود، پیگیری صورت گرفته و نتایج حاصل، مستند و نگهداری شود.
 فایل پیوست

دفعات مشاهده: 18 بار   |   دفعات چاپ: 1 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

​برگزاری جلسه طرح تدوین سند برنامه نیروی انسانی در معاونت غذا و دارو دانشگاه ایران

 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۸/۲۷ | 

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایران : جلسه طرح تدوین سند برنامه نیروی  انسانی  در روز سه شنبه 23 آبان ماه سال جاری در معاونت غذا و دارو دانشگاه ایران برگزارشد.
جلسه طرح تدوین سند برنامه نیروی انسانی بر اساس سند چشم انداز و ماموریت های دانشگاه علوم پزشکی کشور مبتنی بر مصوبه شورای عالی اداری و استخدامی  کشور  با حضور دکتر مهران ولایی معاون غذا و دارو، دکتر رحمت الله پاکدل مدیر اداره کل اموراداری و استخدامی ریاست جمهوری، بهنوش حیدرزاده  سرپرست محترم مدیریت نیروی انسانی و  ندا سالم زاده سرپرست محترم توسعه سازمان و تحول اداری  دانشگاه علوم پزشکی ایران، حسین قربیان کارشناس ارشد سازمان غذا و دارو، مهندس مجید عرب عامری کارشناس  سازمان غذا و دارو و محمداسماعیل اسفندیار کارشناس اموراداری معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار گردید.
بر اساس  مصوبات جلسه مقرر گردید  مجری طرح معاونت  محترم توسعه مدیریت و منابع انسانی دانشگاه علوم پزشکی با همکاری سازمان اداری و استخدامی کشور و سازمان غذا و دارو در سطح قطب های دهگانه  دانشگاه های علوم پزشکی کشور در چهار تیپ در بازه زمانی مشخص خواهد بود.

دفعات مشاهده: 31 بار   |   دفعات چاپ: 0 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

جلسه هم اندیشی معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایران با همکاران اداره نظارت بر مواد خوراکی آشامیدنی و آرایشی و بهداشتی

 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۸/۱۷ | 

 به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه ایران :جلسه هم اندیشی با حضور معاون غذا و دارو دانشگاه ایران و  همکاران اداره نظارت بر  مواد خوراکی آشامیدنی و ارایشی و بهداشتی در روز چهارشنبه ۱۷ آبان ماه ۹۶ در سالن اجتماعات این معاونت برگزار شد..
در جهت ارتقا روند اجرائی مدیریت غذایی ، معاون غذا و دارو با مدیر و  کارشناسان این اداره ،پیرامون برنامه های مدیریت غذاو مسائل پرسنل و بررسی مشکلات موجود در نشستی به بحث و تبادل نظر پرداخت. .
در این جلسه دکتر مهران  ولایی برنامه ها و نقطه نظرات خود را  در سال آتی در زمینه ارتقا وضعیت شغلی و رفاهی پرسنل اداره غذا بیان نمودوهمچنین  اذعان داشتند پیگیری تمامی درخواست های مدیریت غذایی انجام خواهد گرفت همچنین دکتر حبیبی مدیر اداره نظارت بر مواد غذایی و سایر کارشناسان واحد های مختلف غذایی و ارایشی وبهداشتی  نیز به طرح مسائل و سوالات خود در زمینه شغلی و رفاهی بیان کردند..

دفعات مشاهده: 138 بار   |   دفعات چاپ: 6 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

جلسه هم اندیشی معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایران با همکاران اداره تجهیزات پزشکی

 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۸/۱۷ | 
 
به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه ایران : جلسه هم اندیشی فصلی با حضور معاون غذا و دارو دانشگاه ایران و  همکاران اداره تجهیزات پزشکی  در روز چهارشنبه 17 آبان ماه 96 در این معاونت برگزار شد.
 
در جهت ارتقا روند اجرائی مدیریت تجهیزات پزشکی ، معاون غذا و دارو با مدیر و  کارشناسان این اداره ،پیرامون برنامه های مدیریت تجهیزات پزشکی و مسائل پرسنل و بررسی مشکلات موجود در نشستی به بحث و تبادل نظر پرداخت .
در این جلسه دکتر مهران  ولایی برنامه ها و نقطه نظرات خود را  در سال آتی در زمینه ارتقا خدمات در حوزه تجهیزات پزشکی بیان نمود و از کارشناسان این حوزه تقدیر کرد.
همچنین  مهندس مودت همایی مدیر اداره تجهیزات پزشکی و سایر مسئولین و کارشناسان واحد های مختلف نیز به طرح مسائل و سوالات خود در زمینه شغلی و رفاهی بیان کردند.

دفعات مشاهده: 118 بار   |   دفعات چاپ: 3 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر