معاونت غذا و دارو
- ایجاد طرح الگو استقرار سیستم مدیریت ایمنی مواد غذایی بر مبنای استاندارد ISO22000:2005 در محصول شیر پاستوریزه و بررسی تاثیر آن در کاهش آفلاتوکسین M1 محصول تولیدی در مراحل مختلف تولید (مهندس پورقاز)
- مطالعه پوشش های بسته بندی نانو نقره بر پایه دی اکسید تیتانیوم در تقلیل بار میکروبی کالباس خشک
- نقش تقذیه در کاهش اثرات آلودگی هوا - 10 راهکار پیشگیری از ابتلا به فشار خون - ارتقاء سلامت جامعه با کاهش اسید چرب ترانس در محصولات غذایی - طعم تندرستی با کاهش مصرف روغن جامد - روغن ها و چربیها