رئوس اهم فعالیت های مدیریت آزمایشگاه کنترل غذا ودارو
آنجام آزمون های فیزیکوشیمیایی،میکروب شناسی و سم شناسی بر روی فرآورده های غذایی ، آرایشی و بهداشتی تولید داخل یا وارداتی نمونه برداری شده از سطح عرضه یا کارخانجات به منظور مطابقت با قوانین ملی و فرمول ساخت،بررسی تقلبات و وجود آلاینده ها بیش از حد مجاز
آنجام آزمون های فیزیکوشیمیایی بر روی داروهای نمونه برداری شده از سطح عرضه یا کارخانجات به منظور مطابقت ضوابط سازمان غذا و دارو و فرمول ساخت
آموزش و ارائه مشاوره به مسئولین فنی کارخانجات و کارگاهها به منظور افزایش توانایی در جهت کنترل کیفی مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی
آموزش و مشاوره به کارشناسان اداره نظارت و شبکه ها جهت نمونه برداری ،ارسال نمونه و درخواست آزمون مطابق قوانین ملی
تشکیل کمیته کارشناسی هماهنگی ،برنامه ریزی و اجرایی آزمایشگاه همکار و مجاز معاونت غذا و دارو و ارسال مدارک درخواست های تایید شده به دبیرخانه آزمایشگاه های همکار و مجاز جهت صدور موافقت اصولی و پروانه های بهرهبرداری و مسئول فنی همچنین نظارت بر عملکرد آزمایشگاههای کنترل کیفیت متناسب با عملکرد
انجام بازرسیهای کارشناسی از آزمایشگاههای کنترل کیفیت واحد های تولیدی
همکاری در طرحهای تحقیقاتی ،پژوهشی و اجرایی در قالب تفاهم نامه با سایر معاونت های دانشگاه یا سازمان غذا و دارو
برگزاری دوره و کارگاه آموزشی جهت کارشناسان آزمایشگاه ،مسئولین فنی ،دانشجویان مراکز آموزشی و پژوهشی کارشناسان شبکه ها به منظور ارتقاء سطحعلمی کارشناسان درکیفیت تولید و کنترل فرآورده های غذایی ، آرایشی و بهداشتی
راه اندازی روشهای کنترلی آزمایشگاهی برای فراوردهای حاصل از تکنولوژی نوین در حوزه های مختلف غذایی، آرایشی و بهداشتی، دارویی، بیولوژیک، تجهیزات و ملزومات پزشکی، داروهای گیاهی و فراورده های طبیعی
. مشارکت دربررسی مستندات و ارزیابی آزمایشگاه واحد تولیدی دارای سیستم مدیریت ایمنی مواد غذایی(HACCP - ISO۲۲۰۰۰) به استناد دستورالعمل اجرایی کمیته کشوری)
مشارکت دردرجه بندی واحدهای تولیدی تحت پوشش با استفاده از معیارهای کمی PRPs ) برنامه های پیش نیازی) براساس بازرسی از آزمایشگاه واحدهای تولیدی تحت پوشش
. مشارکت دربازدید از واحدهای تولیدی متقاضی درج لوگوی گواهی سیستم مدیریت ایمنی مواد غذایی روی برچسب محصول
کنترل محصولهای غنی شده جهت پایش برنامه غنی سازی در سطح کشور