دانشگاه علوم پزشکی ایران
Iran University of Medical Sciences
  • درباره ما
  • مدیریت غذایی
  • مدیریت دارویی
  • مدیریت آزمایشگاه
  • تحقیق و توسعه
  • مدیریت تجهیزات پزشکی
  • اداره فرآورده های طبیعی، سنتی و مکمل

پایش و پالایش برچسب گذاری

 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۸/۲۹ | 
با توجه به برنامه عملیاتی پایش و پالایش برچسب گذاری محصولات غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی و با هدف اطلاع رسانی صحیح و جلوگیری از گمراه شدن مصرف کننده، به اطلاع میرساند از وظایف و مسئولیتهای شرکتهای فعال در این حوزه کنترل و نظارت دائم برچسب فرآوردههای خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی میباشد که مسئولیت نظارت بر حسن اجرای آن بر عهده مسئول فنی می­باشد.
مقتضی است مدارک و مستندات ذیل مطابق با فایل پیوست با پذیرش مسئولیت صحت و دقت اطلاعات و همچنین پذیرش عواقب حقوقی هرگونه عدم انطباق در اطلاعات ارائه شده با محصول و همچنین با ضوابط جاری سازمان غذا و دارو توسط مدیرعامل و مسئول فنی، حداکثر ظرف مدت دو ماه آینده توسط مسئول فنی تکمیل گردد.
مدارک و مستندات تکمیل شده به شرح ذیل باید در حوزه تولید به معاونت­های غذا و دارو ناظر بر کارخانه تولیدی و در حوزه واردات به معاونت­های غذا ودارو ناظر بر دفتر اصلی و مرکزی شرکت تحویل گردد.
1- فرم پذیرش مسئولیت صحت و دقت اطلاعات و همچنین پذیرش عواقب حقوقی هرگونه عدم انطباق اطلاعات ارائه شده با محصول و ضوابط جاری سازمان غذا و دارو توسط مدیرعامل و مسئول فنی
2- فایل اکسل شامل سه بخش (شیت اطلاعات شرکت و مسئول فنی – شیت فهرست و مشخصات کلی محصول – شیت پایش و پالایش برچسب محصولات
3- فایل تصویر اسکن شده محصولات با رزولوشن 300 DPI و فرمت jpg و نام گذاری شده مطابق با کد محصول در فایل اکسل
 
نکته: با توجه به اینکه نتیجه ارزیابی هر آیتم مندرج در فایل اکسل پیوستی مطابق با ضابطه برچسب گذاری فرآورده های غذایی، آشامیدنی می­باشد یکی از گزینه­های (تایید، عدم تایید، مشمول نیست) انتخاب و در خصوص بند 26 یکی از گزینه­های (حلال سازمان غذا و دارو، سایر نشانه های حلال، عدم وجود) انتخاب شود و برای تکمیل کلیه آیتم­ها ضروری و برای هر فرآورده یک ستون مجزا تکمیل و همچنین در صورت مواجهه با هرگونه عدم انطباق به گونه ای که منتج به اصلاح شود، پیگیری صورت گرفته و نتایج حاصل، مستند و نگهداری شود.

فایل پیوست
 

دفعات مشاهده: 348 بار   |   دفعات چاپ: 5 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر