دانشگاه علوم پزشکی ایران
Iran University of Medical Sciences
  • درباره ما
  • مدیریت غذایی
  • مدیریت دارویی
  • مدیریت آزمایشگاه
  • تحقیق و توسعه
  • مدیریت تجهیزات پزشکی
  • اداره فرآورده های سنتی و مکمل

دستورالعمل های مربوط به ترخیص

 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۳/۱ | 

* دستورالعمل اجرایی صدور مجوز ورود(گشایش) وترخیص محصولات فرآیند شده غذایی، آرایشی و بهداشتی

* دستورالعمل اجرایی صدور مجوز ورود(گشایش) وترخیص مواد اولیه غذایی و آشامیدنی

* حداقل ضوابط فنی و بهداشتی انبارهای نگهداری مواد و فرآورده های غذایی، آرایشی و بهداشتی

* ضوابط و نحوه دستور العمل اجرایی شرایط،صدور و تمدید پروانه مسئولین فنی شرکتهای واردکننده محصولات فرآَیند شده غذایی، آرایشی و بهداشتی

* ضابطه ویژگیهای کیفی و سلامت برنج برای واردات

- دستورالعمل و ضابطه انبارهای نگهداری مواد و فرآورده های غذایی ، آرایشی و بهداشتی

* دستورالعمل اجرایی نحوه بررسی طعم دهنده ها جهت صدور پروانه ساخت و پروانه بهداشتی ورود

* دستورالعمل نحوه بررسی و تأیید گواهی بهداشت محصولات فرآیند شده و مواد اولیه غذایی و آشامیدنی وارداتی

* دستورالعمل تفویض اختیار مواد اولیه وارداتی به مسئولین فنی

         - پیوستها


* دستورالعمل اجرایی نحوه صدور، اصلاح و تمدید پروانه های بهداشتی جهت شرکت نگهداری، پخش و توزیع فرآورده های غذایی، آرایشی و بهداشتی

* دستورالعمل اجرایی نحوه صدور، اصلاح و تمدید پروانه های بهداشتی انبارهای نگهداری مواد و فرآورده های غذایی، آرایشی و بهداشتی


دفعات مشاهده: 76 بار   |   دفعات چاپ: 2 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر