دانشگاه علوم پزشکی ایران
Iran University of Medical Sciences
  • درباره ما
  • مدیریت غذایی
  • مدیریت دارویی
  • مدیریت آزمایشگاه
  • تحقیق و توسعه
  • مدیریت تجهیزات پزشکی
  • اداره فرآورده های طبیعی، سنتی و مکمل
  • خوش آمدید

img_yw_news
دوشنبه ۲۹ آبان ۱۳۹۶

پایش و پالایش برچسب گذاری

با توجه به برنامه عملیاتی پایش و پالایش برچسب گذاری محصولات غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی و با هدف اطلاع رسانی صحیح و جلوگیری از گمراه شدن مصرف کننده، به اطلاع میرساند از وظایف و مسئولیتهای شرکتهای فعال در این حوزه کنترل و نظارت دائم برچسب فرآوردههای خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی میباشد که مسئولیت نظارت بر حسن اجرای آن بر عهده مسئول فنی می­باشد. ..

ادامه...
img_yw_news
شنبه ۲۷ آبان ۱۳۹۶

​برگزاری جلسه طرح تدوین سند برنامه نیروی انسانی در معاونت غذا و دارو دانشگاه ایران

جلسه طرح تدوین سند برنامه نیروی  انسانی  در روز سه شنبه 23 آبان ماه سال جاری در معاونت غذا و دارو دانشگاه ایران برگزارشد. ..

ادامه...
img_yw_news
چهارشنبه ۱۷ آبان ۱۳۹۶

جلسه هم اندیشی معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایران با همکاران اداره نظارت بر مواد خوراکی آشامیدنی و آرایشی و بهداشتی

جلسه هم اندیشی با حضور معاون غذا و دارو دانشگاه ایران و  همکاران اداره نظارت بر  مواد خوراکی آشامیدنی و ارایشی و بهداشتی در روز چهارشنبه ۱۷ آبان ماه ۹۶ در سالن اجتماعات این معاونت برگزار شد.. ..

ادامه...
img_yw_news
چهارشنبه ۱۷ آبان ۱۳۹۶

جلسه هم اندیشی معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایران با همکاران اداره تجهیزات پزشکی

 جلسه هم اندیشی فصلی با حضور معاون غذا و دارو دانشگاه ایران و  همکاران اداره تجهیزات پزشکی  در روز چهارشنبه 17 آبان ماه 96 در این معاونت برگزار شد.   ..

ادامه...
img_yw_news
چهارشنبه ۱۷ آبان ۱۳۹۶

​پانزدهمین کمیسیون فنی و قانونی با بررسی۶۷پرونده در۱۶ آبان ماه ۹۶در معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار شد

پانزدهمین کمیسیون فنی و قانونی بررسی و صدور پروانه های بهداشتی و مجوزهای ورود  مواد اولیه و فرآیند شده مواد غذایی ، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی ایران با بررسی۶۷پرونده، روز سه شنبه ۱۶ آبان ماه سال ۹۶ در معاونت غذا و دارودانشگاه ایران  برگزار شد. ..

ادامه...

اهداف، استراتژی و چشم انداز معاونت غذا ودارو

اهداف :

•              ارتقای سطح سلامت جامعه

•              افزایش سطح امنیت غذا

•              افزایش رضایتمندی گیرندگان خدمات

•              افزایش فرایند تحقیقات كاربردی در عرصه کاری

استراتژی ها:

    ·ارتقاء سطح کیفی و کمی خدمات در عرصه دارو، غذا، آرایشی و بهداشتی

    ·بهبود مهارت های فنی در زمینه های کیفیت

    ·تقویت واحد پژوهش و ارتقاء کیفی نظام اطلاع رسانی

    ·اعمال نظام پایش، نظارت و ارزیابی

    ·تفویض برخی امور اجرایی و تمرکززدایی در حوزه غذا و دارو

چشم انداز :

•              ارتقاء ايمني محصولات مواد غذایی ، آرایشی و بهداشتی

•              بسط و استقرار نظامهاي كيفيت دركارخانجات مواد غذایی ، آرایشی و بهداشتی

•              ارتقاء سطح آزمایشگاه های كنترل كیفیت محصولات غذایی ، آرایشی و بهداشتی کارخانجات تولیدی

•              ايجاد مركز آزمايشگاههاي مرجع كنترل غذا و دارو

•              توزیع عادلانه خدمات دارویی در سطح مناطق تحت پوشش

•              ارتقاء فرهنگ تجویز و مصرف منطقی دارو

•              سامان دهی، بستر سازی و انجام فعالیت های آموزشی، اطلاع رسانی و پژوهشی در جهت ارتقاء سلامت غذایی و دارویی مردم

•              کاهش میزان تخلفات در حوزه دارو و غذا و آرایشی و بهداشتی

•           پاسخ گویی به انتظارات مردم و ارتقاء سطح رضایتمندی

آدرس معاونت غذا و دارو:
میدان آرژانتین -خیابان الوند - بعد از خیابان ۳۷ - پلاک ۶۰

اپراتور گویا : ۸۸۷۷۹۱۱۸


واحد شکایات داروئی : داخلی ۳۱۱

مدیریت غذا و لوازم آرایشی و بهداشتی : داخلی  ۲۰۰ - ۲۰۱

فکس مدیریت غذا و لوازم آرایشی بهداشتی :داخلی  ۲۰۲ واحد شکایات :داخلی  ۲۰۵

  • برگه پنجم
  • برگه پنجم
  • برگه ششم
  • برگه ششم
  • برگه هفتم
  • برگه هفتم

متن