دانشگاه علوم پزشکی ایران
Iran University of Medical Sciences
  • درباره ما
  • مدیریت غذایی
  • مدیریت دارویی
  • مدیریت آزمایشگاه
  • تحقیق و توسعه
  • مدیریت تجهیزات پزشکی
  • اداره فرآورده های طبیعی، سنتی و مکمل

img_yw_news
سه شنبه ۲۳ مرداد ۱۳۹۷

برگزاری جلسه هماهنگی با مدیران شبکه های بهداشت و درمان تابعه در معاونت غذا و دارو دانشگاه ایران

برگزاری جلسه هماهنگی با مدیران شبکه های بهداشت و درمان تابعه در معاونت غذا و دارو دانشگاه ایران   به گزارش روابط عمومی معاونت غذا ودارو دانشگاه علوم پزشکی ایران : جلسه هماهنگی با مدیران شبکه های بهداشت و درمان تابعه روز شنبه 20 مرداد ماه سال جاری در سالن اجتماعات معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار شد.   ..

ادامه...
img_yw_news
یکشنبه ۲۱ مرداد ۱۳۹۷

به چه محصولاتی ارگانیک گفته می شود ؟

به چه محصولاتی  ارگانیک گفته می شود ؟   به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایران : استفاده از محصولات ارگانیک در 20 سال اخیر به طور قابل ملاحظه ای گسترش یافته، به طوری که در سطح جهان آمار مصرف این محصولات بین سال های 2014 تا 2015 به میزان 11% افزایش داشته است.   ..

ادامه...
img_yw_news
یکشنبه ۲۱ مرداد ۱۳۹۷

هندوانه (Watermelon) و خواص آن به گفته ی کارشناس معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایران

هندوانه (Watermelon) و خواص آن  به گفته ی کارشناس معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایران   به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایران : به توجه به  افزایش دمای هوا در فصل تابستان ،مصرف هندوانه به عنوان میوه ای شیرین و ابدار، برای رفع تشنگی و تامین آب مورد نیاز  بدن حائز اهمیت خواهد بود.   ..

ادامه...
img_yw_news
یکشنبه ۲۱ مرداد ۱۳۹۷

سوءمصرف مواد در دوران بارداری و شیردهی

سوءمصرف مواد در دوران بارداری و شیردهی   به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم  پزشکی ایران : بسیاری از مواد شیمیایی می توانند به آسانی از جفت عبور کنند و این امر در بروز عوارض دارویی در دوران بارداری بسیار حائز اهمیت می باشد. ..

ادامه...
img_yw_news
یکشنبه ۲۱ مرداد ۱۳۹۷

عطاری ها و ضوابط حاکم بر عرضه

عطاری ها  و ضوابط حاکم بر عرضه به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایران : عطاری، مکانی است برای نگهداری موقت، عرضه وفروش گیاهان دارویی و مفردات طب سنتی ایران که اثرات درمانی برای انسان داشته و فرآوری صنعتی خاصی بر روی آن اعمال نشده ومصرف آنها در مقادیر معمول سمیت ندارد. ..

ادامه...

اهداف، استراتژی و چشم انداز معاونت غذا ودارو

اهداف :

•              ارتقای سطح سلامت جامعه

•              افزایش سطح امنیت غذا

•              افزایش رضایتمندی گیرندگان خدمات

•              افزایش فرایند تحقیقات كاربردی در عرصه کاری

استراتژی ها:

    ·ارتقاء سطح کیفی و کمی خدمات در عرصه دارو، غذا، آرایشی و بهداشتی

    ·بهبود مهارت های فنی در زمینه های کیفیت

    ·تقویت واحد پژوهش و ارتقاء کیفی نظام اطلاع رسانی

    ·اعمال نظام پایش، نظارت و ارزیابی

    ·تفویض برخی امور اجرایی و تمرکززدایی در حوزه غذا و دارو

چشم انداز :

•              ارتقاء ايمني محصولات مواد غذایی ، آرایشی و بهداشتی

•              بسط و استقرار نظامهاي كيفيت دركارخانجات مواد غذایی ، آرایشی و بهداشتی

•              ارتقاء سطح آزمایشگاه های كنترل كیفیت محصولات غذایی ، آرایشی و بهداشتی کارخانجات تولیدی

•              ايجاد مركز آزمايشگاههاي مرجع كنترل غذا و دارو

•              توزیع عادلانه خدمات دارویی در سطح مناطق تحت پوشش

•              ارتقاء فرهنگ تجویز و مصرف منطقی دارو

•              سامان دهی، بستر سازی و انجام فعالیت های آموزشی، اطلاع رسانی و پژوهشی در جهت ارتقاء سلامت غذایی و دارویی مردم

•              کاهش میزان تخلفات در حوزه دارو و غذا و آرایشی و بهداشتی

•           پاسخ گویی به انتظارات مردم و ارتقاء سطح رضایتمندی

آدرس معاونت غذا و دارو:
میدان آرژانتین -خیابان الوند - بعد از خیابان ۳۷ - پلاک ۶۰

اپراتور گویا : ۸۸۷۷۹۱۱۸


واحد شکایات داروئی : داخلی ۳۱۱

مدیریت غذا و لوازم آرایشی و بهداشتی : داخلی  ۲۰۰ - ۲۰۱

فکس مدیریت غذا و لوازم آرایشی بهداشتی :داخلی  ۲۰۲ واحد شکایات :داخلی  ۲۰۵

  • برگه پنجم
  • برگه پنجم
  • برگه ششم
  • برگه ششم
  • برگه هفتم
  • برگه هفتم

متن