دانشگاه علوم پزشکی ایران
Iran University of Medical Sciences
  • درباره ما
  • مدیریت غذایی
  • مدیریت دارویی
  • مدیریت آزمایشگاه
  • تحقیق و توسعه
  • مدیریت تجهیزات پزشکی
  • اداره فرآورده های طبیعی، سنتی و مکمل

برگزاری دوره آموزشی اصول و مبانی نمونه برداری موادغذایی با رویکرد تکنیک های تخصصی و کاملا کاربردی در معاونت غذا و دارو دانشگاه ایران

 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۶/۲۱ | 
 AWT IMAGEبه گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه ایران : دوره آموزشی اصول و مبانی نمونه برداری موادغذایی با رویکرد تکنیک های تخصصی و کاملا کاربردی در روز سه شنبه ۲۱ شهریور ماه سال جاری در سالن اجتماعات  معاونت غذا و دارو برگزار گردید.
در دوره آموزشی اصول و مبانی  نمونه برداری موادغذایی  که در جهت ارتقا سطح آگاهی کارشناسان و بازرسان معاونت غذا و دارو و شبکه های بهداشت و درمان تحت پوشش با سه اولویت علمی، اجرائی و حقوقی برگزار شد، مطالبی توسط مدرس دوره مهندس کاکوئی،  پیرامون تفاوت های نمونه برداری و نمونه برداری تخصصی مواد غذایی ،آرایشی و بهداشتی ،تعاریف و اصطلاحات ، هدف از نمونه برداری ،انواع روشهای نمونه برداری ،اصول نمونه برداری مواد غذایی ،فاکتورهای موثر بر تعیین حجم نمونه ،مباحث فنی و حقوقی در نمونه برداری وبخصوص مفاد صورتجلسه نمونه برداری ،نحوه برخورد با بهر های نقص دار و مثال های عینی از نمونه برداری محصولات غذایی ارائه  شد.
 


کد امنیتی را در کادر بنویسید    
دفعات مشاهده: 157 بار   |   دفعات چاپ: 11 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر