دانشگاه علوم پزشکی ایران
Iran University of Medical Sciences
  • درباره ما
  • مدیریت غذایی
  • مدیریت دارویی
  • مدیریت آزمایشگاه
  • تحقیق و توسعه
  • تجهیزات پزشکی
  • اداره فرآورده های سنتی و مکمل

درباره اداره
شرح وظایف

برگزاری دومین جلسه کمیته FSMS در معاونت غذا و دارو دانشگاه ایران

 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۶/۱۴ | 
 AWT IMAGEبه گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو : دومین جلسه کمیته هماهنگی و برنامه ریزی اجرای سیستم های مدیریت ایمنی مواد غذایی دانشگاه ( کمیته FSMS )در روز سه شنبه مورخ تاریخ7شهریور ماه سال جاری در معاونت غذا و دارو دانشگاه ایران برگزار شد.
در این کمیته  پرونده شرکتهای صنعتی پارس مینو، گلستان، بهنوش ایران، فرآورده های گوشتی رباط کریم بررسی شد که مقرر گردید جهت درج مجوز HACCP برای محصولات کارخانجات  فوق با سازمان غذا و دارو مکاتبه گردد.
همچنین مقرر شد مجوز درج لوگوی ISO22000:2005  برای محصولات کارخانجات  فوق صادر شود .
این جلسه با حضور دکتر مهران ولایی (رئیس محترم کمیته FSMS و معاون غذا و دارو) ، دکتر علیرضا حبیبی (دبیر محترم کمیته FSMS  و مدیر اداره نظارت بر موادغذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی) ،مهندس سید کامران مجرد (نماینده محترم کمیته کشوری FSMS) ، دکتر فرزاد شیدفر ( نماینده محترم هیئت علمی دانشگاه ) ، مهندس فریبا ابراهیمی (مدیر محترم آزمایشگاه کنترل مواد غذایی )،مهندس امیرفلاح (سرممیز محترم کمیته FSMS برگزار گردید.

 


کد امنیتی را در کادر بنویسید    
دفعات مشاهده: 56 بار   |   دفعات چاپ: 1 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر