دانشگاه علوم پزشکی ایران
Iran University of Medical Sciences
  • درباره ما
  • مدیریت غذایی و آرایشی
  • مدیریت دارویی
  • مدیریت آزمایشگاه
  • تحقیق و توسعه
  • مدیریت تجهیزات پزشکی
  • فرآورده های طبیعی، سنتی و مکمل

img_yw_news
سه شنبه ۲۷ شهریور ۱۳۹۷

برگزاری دورۀ آموزشی با هدف "توانمندسازی کارکنان شاغل در حوزۀ فرآورده‌های طبیعی، سنتی و مکمل" دانشگاه علوم پزشکی ایران

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه ایران : جلسه آموزشی یک روزه "توانمندسازی کارکنان شاغل در حوزۀ فرآورده‌های طبیعی، سنتی و مکمل"  توسط اداره امور فرآورده‌های طبیعی، سنتی و مکمل معاونت غذا و دارو با حضور نمایندگان شبکه‌های بهداشت و درمان تابعه تشکیل گردید ..

ادامه...
img_yw_news
سه شنبه ۲۷ شهریور ۱۳۹۷

برگزاری جلسه آموزش مداوم با عنوان "آشنایی مقدماتی با مبانی و تعاریف داروسازی در طب ایرانی" دانشگاه علوم پزشکی ایران

جلسه آموزشی آشنایی مقدماتی با مبانی و تعاریف داروسازی در طب ایرانی در معاونت غذاو دارو برگزار شد.   ..

ادامه...
img_yw_news
سه شنبه ۲۷ شهریور ۱۳۹۷

اثرات درمانی گیاه ژینکگو بیلوبا در بهبود آلزایمز

همزمان با روزجهانی آلزایمر به اثرات درمانی گیاه ژینکگو بیلوبا در بهبود بیماری آلزایمر میپردازیم.   ..

ادامه...
img_yw_news
شنبه ۲۴ شهریور ۱۳۹۷

جلسه هم اندیشی معاون غذا و دارو با همکاران مدیریت دارویی

جلسه هم اندیشی فصلی با حضور معاون غذا و دارو دانشگاه ایران و  همکاران مدیریت دارویی برگزار شد.     ..

ادامه...
img_yw_news
شنبه ۲۴ شهریور ۱۳۹۷

برگزاری کارگروه زنجیره تامین کالا و خدمات توسط معاونت غذا و دارو دانشگاه ایران

کار گروه زنجیره تامین کالا و خدمات در سالن کنفرانس معاونت برگزار گردید.   ..

ادامه...

اهداف، استراتژی و چشم انداز معاونت غذا ودارو

اهداف :

•              ارتقای سطح سلامت جامعه

•              افزایش سطح امنیت غذا

•              افزایش رضایتمندی گیرندگان خدمات

•              افزایش فرایند تحقیقات كاربردی در عرصه کاری

استراتژی ها:

    ·ارتقاء سطح کیفی و کمی خدمات در عرصه دارو، غذا، آرایشی و بهداشتی

    ·بهبود مهارت های فنی در زمینه های کیفیت

    ·تقویت واحد پژوهش و ارتقاء کیفی نظام اطلاع رسانی

    ·اعمال نظام پایش، نظارت و ارزیابی

    ·تفویض برخی امور اجرایی و تمرکززدایی در حوزه غذا و دارو

چشم انداز :

•              ارتقاء ايمني محصولات مواد غذایی ، آرایشی و بهداشتی

•              بسط و استقرار نظامهاي كيفيت دركارخانجات مواد غذایی ، آرایشی و بهداشتی

•              ارتقاء سطح آزمایشگاه های كنترل كیفیت محصولات غذایی ، آرایشی و بهداشتی کارخانجات تولیدی

•              ايجاد مركز آزمايشگاههاي مرجع كنترل غذا و دارو

•              توزیع عادلانه خدمات دارویی در سطح مناطق تحت پوشش

•              ارتقاء فرهنگ تجویز و مصرف منطقی دارو

•              سامان دهی، بستر سازی و انجام فعالیت های آموزشی، اطلاع رسانی و پژوهشی در جهت ارتقاء سلامت غذایی و دارویی مردم

•              کاهش میزان تخلفات در حوزه دارو و غذا و آرایشی و بهداشتی

•           پاسخ گویی به انتظارات مردم و ارتقاء سطح رضایتمندی

استند تفاوت کالاهای قاچاق و تقلبی قاچاق (کلیک کنید)
پمفلت آشنائی با بر چسب اصالت (کلیک کنید)
استند آشنائی با فریب تبلیغات ماهواره ای و رسانه ای (کلیک کنید)
پمفلت سامانه ردیابی،رهگیری و کنترل اصالت فرآورده های سلامت محور (کلیک کنید)

پمفلت مبارزه با پدیده قاچاق دارو (کلیک کنید)
روش های بررسی اصالت فرآورده (کلیک کنید)
داروخانه ها - اجناس قاچاق (کلیک کنید)
 
  • برگه پنجم
  • برگه پنجم
  • برگه ششم
  • برگه ششم
  • برگه هفتم
  • برگه هفتم

متن