دانشگاه علوم پزشکی ایران
Iran University of Medical Sciences
  • درباره ما
  • مدیریت غذایی و آرایشی
  • مدیریت دارویی
  • مدیریت آزمایشگاه
  • تحقیق و توسعه
  • مدیریت تجهیزات پزشکی
  • فرآورده های طبیعی، سنتی و مکمل

img_yw_news
سه شنبه ۲۲ آبان ۱۳۹۷

فرا رسیدن ربیع الاول، ماه شادی اهل بیت(ع) مبارک باد

فرا رسیدن ماه ربیع الاول مبارک باد.   ..

ادامه...
img_yw_news
سه شنبه ۲۲ آبان ۱۳۹۷

برگزاری کارگاه آموزشی کروماتوگرافی مایع به صورت تئوری و عملی در معاونت غذا و دارو دانشگاه ایران

کارگاه آموزشی تخصصی  دو روزه کروماتوگرافی مایع ، به صورت تئوری و عملی در معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار شد.   ..

ادامه...
img_yw_news
سه شنبه ۲۲ آبان ۱۳۹۷

برگزاری چهارمین کمیته پیگیری اجرای شیوه نامه مبارزه با قاچاق تجهیزات و ملزومات پزشکی و دندانپزشکی در معاونت غذا و دارو دانشگاه ایران

چهارمین کمیته پیگیری اجرای شیوه نامه مبارزه با قاچاق تجهیزات و ملزومات پزشکی و دندانپزشکی در معاونت غذا و دارو دانشگاه ایران برگزار شد.   ..

ادامه...
img_yw_news
سه شنبه ۲۲ آبان ۱۳۹۷

برگزاری کارگاه های آموزشی در سرای محلات و مدارس شهر تهران توسط معاونت غذا و دارو دانشگاه ایران

 کارگاه های آموزشی در سرای محلات و مدارس شهر تهران توسط کارشناسان معاونت غذا و دارو دانشگاه ایران برگزار شد.   ..

ادامه...
img_yw_news
سه شنبه ۲۲ آبان ۱۳۹۷

سومین جلسه آموزشی آشنایی با سامانه TTAC توسط معاونت غذا و دارو دانشگاه ایران

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه ایران : سومین جلسه آموزشی آشنایی با سامانه TTAC، زیر سامانه های آن و سامانه آمار نامه روز یکشنبه 20 آبان ماه 97 در معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار شد ..

ادامه...

اهداف، استراتژی و چشم انداز معاونت غذا ودارو

اهداف :

•              ارتقای سطح سلامت جامعه

•              افزایش سطح امنیت غذا

•              افزایش رضایتمندی گیرندگان خدمات

•              افزایش فرایند تحقیقات كاربردی در عرصه کاری

استراتژی ها:

    ·ارتقاء سطح کیفی و کمی خدمات در عرصه دارو، غذا، آرایشی و بهداشتی

    ·بهبود مهارت های فنی در زمینه های کیفیت

    ·تقویت واحد پژوهش و ارتقاء کیفی نظام اطلاع رسانی

    ·اعمال نظام پایش، نظارت و ارزیابی

    ·تفویض برخی امور اجرایی و تمرکززدایی در حوزه غذا و دارو

چشم انداز :

•              ارتقاء ايمني محصولات مواد غذایی ، آرایشی و بهداشتی

•              بسط و استقرار نظامهاي كيفيت دركارخانجات مواد غذایی ، آرایشی و بهداشتی

•              ارتقاء سطح آزمایشگاه های كنترل كیفیت محصولات غذایی ، آرایشی و بهداشتی کارخانجات تولیدی

•              ايجاد مركز آزمايشگاههاي مرجع كنترل غذا و دارو

•              توزیع عادلانه خدمات دارویی در سطح مناطق تحت پوشش

•              ارتقاء فرهنگ تجویز و مصرف منطقی دارو

•              سامان دهی، بستر سازی و انجام فعالیت های آموزشی، اطلاع رسانی و پژوهشی در جهت ارتقاء سلامت غذایی و دارویی مردم

•              کاهش میزان تخلفات در حوزه دارو و غذا و آرایشی و بهداشتی

•           پاسخ گویی به انتظارات مردم و ارتقاء سطح رضایتمندی

استند تفاوت کالاهای قاچاق و تقلبی قاچاق (کلیک کنید)
پمفلت آشنائی با بر چسب اصالت (کلیک کنید)
استند آشنائی با فریب تبلیغات ماهواره ای و رسانه ای (کلیک کنید)
پمفلت سامانه ردیابی،رهگیری و کنترل اصالت فرآورده های سلامت محور (کلیک کنید)

پمفلت مبارزه با پدیده قاچاق دارو (کلیک کنید)
روش های بررسی اصالت فرآورده (کلیک کنید)
داروخانه ها - اجناس قاچاق (کلیک کنید)
 
  • برگه پنجم
  • برگه پنجم
  • برگه ششم
  • برگه ششم
  • برگه هفتم
  • برگه هفتم

متن