معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزاری مراسم تودیع و معارفه معاون غذا و دارو دانشگاه ایران

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۹/۶ |

برگزاری مراسم تودیع و معارفه معاون غذا و دارو دانشگاه ایران

مراسم تودیع و معارفه معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایران روز چهارشنبه6آذرماه 98با حضور رئیس دانشگاه، معاونین و مدیر روابط عمومی دانشگاه و همکاران مجموعه معاونت و مجموعه مدد در سالن اجتماعات معاونت برگزار شد.

در ابتدا دکتر مهران ولایی مروری بر تاریخچه و وضعیت معاونت غذا و دارو داشت و گفت : بعداز انتزاع دانشگاه در سال92  ، ساختمان  فعلی معاونت  از دانشکده بهداشت تحویل گرفته شد و کم کم با همت و تلاش همکاران توانستیم معاونت را به جایگاه فعلی برسانیم و احیا کنیم.

معاونت غذا و دارو در سال 93 و 94  در ارزیابی عملکرد  دانشگاه از بین 16 دانشگاه، در رتبه 15یا شانزدهم قرار داشت ولی در سال های 95 و 96 به رتبه اول کشوری نائل شد و با لطف خداوند و  همکاری عزیزان شاهد پیشرفت خوبی در مجموعه معاونت بودیم.

لازم به ذکر است در این سال ها با زحمات بی شائبه دکتر فتحی و مجموعه شان، مجموعه مدد  نیز پیشرفت به سزایی داشته و توانسته خیلی از مشکلات و کمبود هایی که دیگران با آن دست و پنجه نرم میکنند را برطرف کنند.

وی از تمامی  زحمات همکاران مجموعه معاونت تشکر و قدردانی کرد و برای تک تک آنها آرزوی موفقیت کرد.

در ادامه دکتر فتحی  با تشکر از کلیه همکاران مدد عنوان کرد: ما تمامی همت وانرژی خودمان را در ارائه بهترین عملکرد در مجموعه مدد به کار بستیم  تا مدد برای دانشگاه ایران ارتقا پیدا کند. و  امروز شاهد نتیجه کار گروهی شبانه روزی حدود 400نفر پرسنل با حمایت دلسوزانه هیئت رئیسه های دانشگاه، ریاست ، معاونین و بالاخص صبر و شکیبایی دکتر ولایی و همچنین  همکاری حراست و مدیریت های معاونت هستیم .

دکتر فتحی افزود :با امید بر خدا امیدوارم بتوانم با همراهی همکاران مسیر دکتر ولایی را در معاونت حفظ کنیم .

دکتر کوهپایه زاده رئیس دانشگاه در ابتدا با اشاره به هفته ی بسیج گفت : همه ی پرسنل  سلامت که در دانشگاه کار میکنند مخصوصا پرسنل غذا و دارو ، هرکدام یک  بسیجی واقعی و ایثارگر محسوب می شوند و به نوبه خودم از زحمات همه ی عزیزان تشکر کنم و  این معاونت ها  و کارشناسان  و تمامی پرسنل سلامت هستند که در میدان  از خودگذشتگی میکنند و می جنگند و زحمت می کشند.

وی در ادامه از زحمات دکتر فتحی و دکتر ولایی  تقدیر ویژه ای کرد و افزود : دکتر ولایی با شرایط نابسامان و بدون داشته های اولیه کشتی شکسته معاونت را مدیریت کرد و ظرف6-7ماه بعد مجموعه مدد را نیز که امروز ه 400  نفر پرسنل دارد و جزو سرآمدی در دانشگاه قرار گرفته است را همراهی کرد.

با اوضاع حساس امروز مملکت، مجموعه مدد علیرغم تمامی مشکلات در کنار غذا و دارو توانسته  بسیار کمک کننده ظاهر شود وشاید جای این باشد که  الگوی تفکر مددی تجمعی و متمرکز کار کردن را در بخش های دیگر دانشگاه به آن بپردازیم  و گشترش دهیم.

همچنین  رئیس دنشگاه  از حضور دکتر فتحی در هیات رئیسه دانشگاه   بعنوان سمبلی  از حضور پر رنگ تر بانوان مدیر در عرصه اجتماعی یاد کرد و امید داد که در آینده مسیر حضور بانوان پر رنگ تر از سابق خواهد بود.

دفعات مشاهده: 273 بار   |   دفعات چاپ: 8 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر