معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایران اطلاعیه فراخوان تاسیس داروخانه در دانشگاه علوم پزشکی ایران

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۷/۲۲ |
اطلاعیه فراخوان تاسیس داروخانه در دانشگاه علوم پزشکی ایران
بدینوسیله از متقاضیان تاسیس داروخانه در  شهر قدس که صرفا تا قبل از تاریخ01/05/98درخواست خود را در حوزه مدیریت نظارت بر امور دارو دانشگاه علوم پزشکی ایران و یا در سامانه HIXبه ثبت رسانده اند دعوت بعمل می آید حداکثر ظرف مدت یکماه از تاریخ 01/08/98لغایت 01/09/98جهت اعلام آمادگی و تکمیل مدارک مندرج در سایت دانشگاه به آدرس iums.ac.ir- معاونت غذا ودارو مدیریت دارویی اطلاعیه های دارویی ) و سامانه HIX(  pharmacy.fda.gov.ir ، به معاونت غذا ودارو دانشگاه علوم پزشکی ایران واحد امور داروخانه ها به نشانی :میدان آرژانتین خیابان الوند پلاک 60(تلفن 88779118داخلی 306)مراجعه نمایند بدیهی است مهلت مذکور قابل تمدید نبوده و به درخواست ها و مراجعات بعد از موعد مقرر ترتیب اثر داده نخواهد شد .

دفعات مشاهده: 194 بار   |   دفعات چاپ: 11 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر