معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایران آموزش مدارس به مناسبت روز جهانی کودک توسط معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایران

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۷/۱۷ |

روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایران - ویژه برنامه آموزشی به مناسبت روز جهانی کودک در دو دبستان واقع در منطقه 6  روز سه شنبه 16مهر سال جاری  برگزار گردید.
به مناسبت روز جهانی کودک و با هدف نهادینه کردن  آموزشهای صحیح  فرهنگ غذایی و ارائه اطلاعات صحیح دارویی و نیز ارتقاء و تعمیم آموزش مصرف صحیح دارو در جامعه ، ویژه برنامه آموزشی توسط دکتر مهری محمدی  و مهندس سمیه علی پور کارشناسان معاونت غذا و دارو روز سه شنبه 16مهر 98در مدارس ابتدایی دخترانه آرمینه مصلی نژاد و   اندیشه واقع در منطقه 6 آموزش و پرورش شهر تهران برگزار شد .
 در این برنامه که مجموعا با حضور 300 دانش آموز پایه های سوم و چهارم ابتدایی برگزار شد، علاوه  بر  برنامه آموزش حضوری و توزیع بسته آموزشی حاوی کتابچه و پمفلت، تراکت های آموزشی و ارائه یک حلقه CD آموزشی با محتوای آموزشی دارویی، غذایی، مسمومیت و کنترل اصالت فرآورده های سلامت محور با عناوین : نحوه نگهداری داروها در منزل، کورتیکواستروئیدها و عوارض جانبی آنها، نشانگر های رنگی تغذیه ای، نظام ردیابی، رهگیری و کنترل اصالت فرآورده های سلامت محور و ... متناسب با گروه هدف دانش آموزان و اولیاء آنها و مربیان، در پایان ضمن پرسش و پاسخگویی به سوالات دانش آموزان ، چند جلد کتاب داستان با مضامین آموزش دارویی و نیز لیبل های آموزشی به عنوان جایزه اهدا گردید.
آموزش تغذیه سالم در سنین رشد و انتخاب استانداردهای لازم غذایی برای حفظ سلامت ، توجه به سلامت امروز کودکان ضامن حفظ سلامت در جوانی و سالمندی ، توجه به نشانگر تغذیه ای درج شده بر روی بسته بندی های غذایی ، عوارض ناشی از مصرف خودسرانه داروها و نکات مهم در مصرف صحیح و نگهداری داروها و لزوم تجویز داروها صرفاً توسط پزشک ، محور اصلی سخنرانی ها بود.

دفعات مشاهده: 137 بار   |   دفعات چاپ: 8 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر