معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایران افتتاح ششمین کنگره تخصصی و سومین کنگره بین المللی ساخت بیمارستان ، مدیریت منابع و تجهیزات در دانشگاه علوم پزشکی ایران

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۷/۱۰ |

ششمین کنگره تخصصی و سومین کنگره بین المللی ساخت بیمارستان ، مدیریت منابع و تجهیزات به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی ایران  در حال برگزاری است.
روابط عمومی معاونت غذا و دارو به نقل از روابط عمومی دانشگاه: برنامه افتتاحیه ششمین کنگره تخصصی و سومین کنگره بین المللی ساخت بیمارستان، مدیریت منابع و تجهیزات با حضورمسئولین و مدیران سازمانهای ذیربط مورخ 9 مهرماه در مرکز همایش های رازی برگزار شد.
در ابتدا دکتر کوهپایه زاده ضمن خیر مقدم عنوان نمود:  امروز شاهد ششمین کنگره تخصصی ساخت بیمارستان، مدیریت منابع و تجهیزات هستیم و امید می رود در این کنگره شاهد انجام اقدامات ارزشمند در راستای تحقق اهداف باشیم.
رییس دانشگاه علوم پزشکی ایران افزود: با توجه به شرایط سخت کنونی ، انشالله این کنگره دستاوردهای خوبی برای انجام پروژه های عمرانی بیمارستانی داشته باشد .
همچنین مکانی به عنوان اتاق فکر برای  تبادل علم ، تجربیات  و مشارکت جمعی باشد.
در ادامه معاون غذا و دارو دانشگاه در خصوص  مهندسی پزشکی و ساخت بیمارستان ، سخنرانی نمود و افزود:  حوزه فعالیت بخش تجهیزات پزشکی شامل سه مرحله طراحی و جانمایی تجهیزات در بیمارستان، تامین و تجهیز بیمارستان بر اساس تخصص ها و نگهداشت و راهبری تجهیزات است.
دکتر ولایی با اشاره به الزام ثبت فرآیندها تصریح کرد: تجهیزات پزشکی باید همانند بیمارستانها تاب آور و مقاوم برای زمان بحران باشد و به صورت متمرکز مدیریت و نظارت شود.
در برنامه افتتاحیه این کنگره از خیرین و پیشگامان حوزه ساخت بیمارستان تقدیر شد.
گفتنی است این کنگره دو روزه تا تاریخ 10 مهرماه در دانشگاه علوم پزشکی ایران ادامه دارد و شامل برگزاری پنل ها، سخنرانی تخصصی و برپایی نمایشگاه در حوزه ساخت بیمارستانی و تامین تجهیزات است.

دفعات مشاهده: 136 بار   |   دفعات چاپ: 8 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر