معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایران هفته دفاع مقدس گرامی باد

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۷/۲ |

هفته دفاع مقدس گرامی باد

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه ایران- در هفته دفاع مقدس به منظور پاسداشت خون شهدا و زنده نگه داشتن نام و خاطره جانبازان و رزمندگان هشت سال دفاع مقدس برنامه های آموزشی، فرهنگی و هنری متناسب با ایام سوگواری اباعبدالحسین (ع) در معاونت غذا و دارو دانشگاه ایران برگزار می شود .
دکتر علیرضا حبیبی مسئول کانون بسیج معاونت غذا و دارو با  اشاره به فرا رسیدن سالروز گرامیداشت هفته دفاع مقدس گفت: ۳۱ شهریور سالروز شروع جنگ تحمیلی از سوی رژیم بعث عراق علیه جمهوری اسلامی ایران است ، که به عنوان آغاز هفته دفاع مقدس نامگذاری شده است و از ۳۱ شهریور تا ۶ مهر ادامه دارد. در همین راستا به منظور پاسداشت خون شهدا و زنده نگه داشتن نام و خاطره جانبازان و رزمندگان هشت سال دفاع مقدس برنامه های آموزشی، فرهنگی و هنری متناسب با ایام سوگواری اباعبدالحسین (ع) برگزار می شود .
وی افزود: تجلیل از خانواده های معزز شهدا، عیادت جانبازان و ایثارگران، برگزاری مسابقه نقاشی برای کودکان، بازدید فرزندان کارمندان از موزه دفاع مقدس، معرفی کتاب و برگزاری مسابقه کتاب خوانی برای کارمندان ، پیاده روی و غبار روبی و عطر افشانی مزار شهدای گمنام ، برپایی مراسم زیارت عاشورا و توزیع صبحانه ، سخنرانی ... در بین نماز جماعت ظهر و عصر، نصب بنر ، نمایش عکس رزمندگان ،برپایی نمایشگاه ادوات جنگی، آپلود خبر و پیام های آموزشی، پخش نواهای انقلابی، بخشی از این برنامه ها است.

دفعات مشاهده: 92 بار   |   دفعات چاپ: 10 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر