معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزاری کارگاه آموزشی قوانین و مقررات بازرسی مخصوص اداره دارو توسط معاونت غذا و دارو دانشگاه ایران

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۶/۱۲ |

روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه ایران- با توجه به اهمیت نظارت و بازرسی،اولین کارگاه  آموزش قوانین و مقررات بازرسی روز دوشنبه 11شهریور سال جاری برگزار شد.
کارگاههای آموزش قوانین و مقررات بازرسی با هدف ارتقاء توانایی کارشناسان در زمینه نحوه صحیح بازرسی ها برنامه ریزی و اجرا می گردد.  اولین کارگاه با تدریس بهنوش حاجی میزرا محمدی کارشناس حقوقی معاونت، در روز دوشنبه 11 شهریور98  جهت کارشناسان اداره نظارت بر دارو و مواد اعتیاد آور در محل سالن اجتماعات معاونت برگزار شد.
محور های اصلی آموزش در این کارگاه آشنایی کارشناسان نظارت با قوانین و مقررات بازرسی و رفع مشکلات و ابهامات حقوقی در زمینه بازرسی ها بود.

دفعات مشاهده: 229 بار   |   دفعات چاپ: 18 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر