معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایران اطلاعیه فراخوان راه اندازی داروخانه در دانشگاه علوم پزشکی ایران

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۵/۱۴ |

اطلاعیه فراخوان راه اندازی داروخانه در دانشگاه علوم پزشکی ایران

بدینوسیله به اطلاع می رساند کلیه داروخانه های دایری که مایل به جابجایی محل داروخانه خود به درمانگاه معاونت دانشجویی ,واقع در بزرگراه شهید همت غرب بین تقاطع شیخ فضل ا... وشهید چمران - محوطه دانشگاه علوم پزشکی ایران می باشند و یا داروسازان دارای مجوز تاسیس که متقاضی راه اندازی داروخانه خود در آن محل می باشند حداکثر ظرف مدت یکماه از تاریخ 22/05/98لغایت 22/6/98جهت تکمیل مدارک به معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی ایران واحد امور داروخانه ها به نشانی :میدان آرژانتین خیابان الوند پلاک  60(تلفن 88779118- داخلی 303- 306- 307) مراجعه نمائید.

دفعات مشاهده: 449 بار   |   دفعات چاپ: 34 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر