معاونت غذا و دارو داشنگاه علوم پزشکی ایران آغاز مرحله اجرایی بسیج ملی کنترل فشار خون در معاونت غذا و دارو

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۳/۲۰ |

آغاز مرحله اجرایی بسیج ملی کنترل فشار خون در معاونت غذا و دارو

روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایران: همگام با آغاز مرحله دوم (فاز اجرایی ) بسیج ملی کنترل فشار خون، غربالگری فشار خون در معاونت غذا و دارو از روز یکشنبه19خردادماه97 به مرحله اجرا در آمد.
همگام با بسیج ملی کنترل فشار خون و با آغاز فازاجرایی اندازه گیری فشار خون  که تا15تیرماه 98ادامه خواهد داشت ، با برپایی پایگاهی در طبقه همکف محوطه معاونت غذا و دارو، اندازه گیری فشار خون پرسنل و مراجعین و ثبت در سامانه سلامت مطابق با دستورالعمل ابلاغی آغاز شد.
در این مرحله فشار خون کلیه افراد بالای 30 سال، بانوان باردار در تمام گروههای سنی و بیماران با نارسایی کلیوی در هر رده سنی اندازه گیری و در سامانه سلامت ثبت می گردد.
همچنین با نصب  بنر در سر در ورودی معاونت و نصب پوستر و اطلاعیه هایی با محتوای آموزشی درمعرض دید اطلاع رسانی های لازم صورت گرفت.

دفعات مشاهده: 53 بار   |   دفعات چاپ: 1 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر