معاونت غذا و دارو داشنگاه علوم پزشکی ایران اطلاعیه فراخوان تاسیس داروخانه در دانشگاه علوم پزشکی ایران

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۳/۷ |

اطلاعیه فراخوان تاسیس داروخانه در دانشگاه علوم پزشکی ایران

بدینوسیله از متقاضیان تاسیس داروخانه در  شهرستان بهارستان (شهرگلستان- نسیم شهر-شهر صالحیه) وشهرستان ملارد(شهر ملارد شهر صفادشت ) و شهر قدس که صرفا تا قبل از تاریخ 20/12/97درخواست خود را در حوزه مدیریت نظارت بر امور دارو دانشگاه علوم پزشکی ایران و یا در سامانه HIXبه ثبت رسانده اند دعوت بعمل می آید حداکثر ظرف مدت یکماه از تاریخ 20/03/98لغایت 20/04/98جهت اعلام آمادگی و تکمیل مدارک مندرج در سایت دانشگاه به آدرس (iums.ac.ir- معاونت غذا ودارو مدیریت دارویی اطلاعیه های دارویی ) و یا سامانه HIX(  pharmacy.fda.gov.ir)  ، به معاونت غذا ودارو دانشگاه علوم پزشکی ایران واحد امور داروخانه ها به نشانی :میدان آرژانتین خیابان الوند پلاک 60(تلفن 88779118داخلی 306)مراجعه نمایند بدیهی است مهلت مذکور قابل تمدید نبوده و به درخواست ها و مراجعات بعد از موعد مقرر ترتیب اثر داده نخواهد شد .

دفعات مشاهده: 339 بار   |   دفعات چاپ: 32 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر