معاونت غذا و دارو داشنگاه علوم پزشکی ایران دوره آموزشی برچسب گذاری در بزرگداشت هفته معلم توسط کارشناسان معاونت غذا و دارو

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۲/۱۰ |

دوره آموزشی برچسب گذاری در بزرگداشت هفته معلم توسط کارشناسان معاونت غذا و دارو

روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه ایران به مناسبت هفته سلامت   دوره آموزشی 2 روزه  برچسب گذاری  توسط کارشناسان معاونت غذا و دارو  در آموزش و پروش برگزار شد.
 در چارچوب هفته سلامت و همچنین ارتقاء سطح معلومات جامعه فرهنگی کشور، در ارتباط با نحوه صحیح مصرف محصولات غذائی، آرایشی و بهداشتی،  روز های هشتم و نهم اردیبهشت ماه 98  مهندس تندهوش و مهندس احسانی کارشناسان واحد بازرسی اداره نظارت بر مواد غذائی، آرایشی و بهداشتی معاونت  غذا و دارو دانشگاه ایران ، در همایش بزرگداشت هفته معلم در مناطق آموزش و پرورش حضور یافتند .
مباحث عنوان شده شامل  آموزش برچسب اصالت کالا (معیارتشخیص کالای قاچاق از کالای اصیل)، جدول نشانگر ارزش تغذیه ای و سیب سلامت بر روی لیبل فرآورده های خوراکی و آشامیدنی بود.
در این دوره ضمن آموزش های ارائه شده ، بروشور و تراکت هایی پیرامون موضوعات مطرح شده   توزیع  گردید. همچنین به سوالات حاضرین در جلسه  توسط کارشناسان این معاونت  پاسخ داده شد که مورد توجه رابطین بهداشتی مدارس و آموزگاران آموزش و پرورش و کانون تربیتی فجر تهران بزرگ قرار گرفت .

دفعات مشاهده: 357 بار   |   دفعات چاپ: 51 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر