دکتر ولایی معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایران خبر داد عملکرد معاونت غذا و دارو در ایام نوروز 98

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۱/۲۸ |

دکتر ولایی معاون غذا و دارو دانشگاه  علوم پزشکی ایران  خبر داد:

عملکرد معاونت غذا و دارو در ایام نوروز 98

معاونت غذا و دارو دانشگاه ایران معاون غذا و دارو عملکرد این معاونت و خدمت رسانی به شهروندان گرامی در ایام نوروز را عنوان کرد.
دکتر مهران ولایی معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایران ضمن  اشاره به سپری شدن ایام نوروز بدون کمبود در زمینه دارو و تجهیزات  و قدردانی از فعالیت  کارکنان در طول این ایام پیرامون عملکرد این معاونت و خدمت رسانی به شهروندان گفت : در حوزه آزمایشگاه کنترل غذا ودارو معاونت غذا و دارو مطابق برنامه ریزی و هماهنگی های انجام شده درتمام روز های تعطیلات نوروزی 98فعال بوده و تعداد 175نمونه ارسال شده از سوی معاونت بهداشتی از سطح عرضه شامل نمونه مواد غذایی خام و پخته شده آماده سرو ( کباب ، جوجه کباب ، کباب ترکی، برنج پخته و.....)،  نمونه آبمیوه ، انواع شیرینی وتنقلات  ..... را پذیرش نموده است .
 در بحث اداره نظارت بر مواد غذایی آشامیدنی آرایشی و بهداشتی  واحدهای تولید مواد غذایی  حوزه نظارتی دانشگاه علوم پزشکی ایران در طول ایام تعطیلات نوروز  توسط تیم بازرسین اداره نظارت بر مواد غذایی معاونت غذا و دارو  این دانشگاه ، مورد بازدید قرار گرفتند  که تعداد34 بازرسی از مراکز تولید، نگهداری و عرضه فرآورده های غذایی آشامیدنی و آرایشی وبهداشتی  صورت گرفت.
در حوزه دارویی ضمن بازدید های انجام شده از مراکز mmt  و  تحویل و صدور 15 حواله  از داروهای مورد نیاز بیمارستان ها و بیماران صعب العلاج  ، در ایام تعطیلات به  30مراجعه کننده از بیماران خاص و صعب العلاج  نیز خدمت رسانی شد و   از 49مرکز بیمارستانی بصورت  مشترک با معاونت درمان بازدید شد.
همچنین از 126 داروخانه و شرکت پخش در نوروز بازرسی شد و  تعداد 49 داروخانه و 7 شرکت پخش در حوزه نظارتی این معاونت در این ایام بصورت کشیک باز و آماده ارائه خدمات به شهروندان گرامی بودند.در زمینه اقلام دارویی و شیر خشک نیز اداره نظارت بر دارو و مواد اعتیاد آور این معاونت کمبود های بوجود آمده را مرتفع کردند.
در حوزه تجهیزات پزشکی پایش کمبود ملزومات مصرفی پزشکی  بطور  پیوسته صورت گرفت و در موارد کسری موضوع از طریق اداره کل تجهیزات پیگیری  و تامین کننده مناسب به مراکز اعلام گردید .  بطوریکه  در ایام تعطیلات مشکل اساسی از نظر تامین در مراکز مشاهده نگردید  .
در طول ایام تعطیلات نیز نیاز های  تجهیزات پزشکی کلیه مراکز تابعه که در سال 97 امکان تامین نداشت بررسی و گزارش گیری شد که موضوع تامین آنها در برنامه سال 98 پیگیری گردد .
تعداد 132 بازدید از سطح عرضه برای مبارزه با قاچاق کالاهای سلامت انجام گرفت و 77 قلم کالاهای سلامت قاچاق کشف شد. تعداد6عدد بازرسی مشترک با نمایندگان سازمان صنعت معدن و تجارت و تعزیرات حکومتی و سایر ارگان های ذیربط و نهاد های استانی توسط این معاونت صورت پذیرفت.
علاوه بر توزیع بالغ بر 6950 عدد پمفلت و کتابچه و تراکت در قالب بسته های آموزشی، فرهنگی و اطلاع رسانی در پایانه های بیهقی، شرق، غرب و شبکه های بهداشت، اطلاع رسانی های لازم در خصوص اخبار و رویداد های نوروزی در سایت های خبری نیز درج گردید.

دفعات مشاهده: 468 بار   |   دفعات چاپ: 92 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر