• مدیریت غذایی و آرایشی
  • فرآورده های طبیعی، سنتی و مکمل

معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایران تجلیل از خانواده شهدا در معاو نت غذا و دارو

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۸/۱۲ |

تجلیل از خانواده شهدا در معاو نت غذا و دارو

خانواده‌های شهدا سرمایه‌های ارزشمندی برای جامعه هستند.به همین  منظور در معاو نت غذا و دارو از  خانواده  معظم شهدا تجلیل شد.
به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایران : هشت سال دفاع مقدس یادآور شهامت، ایثار و پایمردی مردان  و  زنان معتقد به ولایت و انقلاب اسلامی است که منبعث از ایمان به خدا، وحدت کلمه و یکپارچگی در سایه رهنمود های حکیمانه روح خدا حضرت امام خمینی (قدس سره ) شکل گرفت و موجب بیداری ملت ها و نهضت های آزادی بخش جهان گردید و اینک در استمرار این نهضت بزرگ و در پرتو هدایت حضرت آیت ا... خامنه ای ولی امر مسلمین جهان می رویم تا با طلوع آخرین خورشید امامت و ولایت شاهد حاکمیت اسلام ناب محمدی (ص) در سراسر عالم باشیم.

عزت سربلندی و اسایش امروز ما مدیون جانفشانی شهدا و صبر و استقامت خانواده این عزیزان است. به پاس قدردانی از دلاوری‌ها و حماسه‌سازی‌های بزرگ‌مردان عرصه‌ی ایثار و شهادت و خدمت  به نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران  از  خانواده معظم شهدا معاونت غذا و دارو روز شنبه 12 آبان ماه  97 تجلیل  و قدردانی بعمل آمد .

دفعات مشاهده: 89 بار   |   دفعات چاپ: 1 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر