• مدیریت غذایی و آرایشی
  • فرآورده های طبیعی، سنتی و مکمل

معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزاری هشتمین کارگروه زنجیره تامین کالا و خدمات در معاونت غذا و دارو

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۷/۱۸ |

برگزاری هشتمین کارگروه زنجیره تامین کالا و خدمات در معاونت غذا و دارو

کارگروه زنجیره تامین کالا و خدمات چهارشنبه 18 مهر ماه 97 در معاونت برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایران : کارگروه زنجیره تامین کالا و خدمات روز چهارشنبه 18 مهر ماه 97 در سالن کنفرانس  این معاونت برگزار گردید.
هشتمین جلسه کارگروه زنجیره تامین کالا و خدمات با حضور نمایندگان واحد تحقیق و توسعه ، مجموعه مدد ، مدیریت تجهیزات پزشکی و مدیریت دارویی تشکیل شد.
در این کارگروه  به بحث و بررسی پیرامون نحوه دریافت کمبودهای دارویی و تجهیزات پزشکی مراکز تابعه و فرآیند های جاری جهت پیگیری و رفع کمبودها پرداخته شد و پیشنهاداتی  درخصوص  اصلاح و تسریع رسیدگی ، مطرح گردید.

دفعات مشاهده: 43 بار   |   دفعات چاپ: 3 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر