• مدیریت غذایی و آرایشی
  • فرآورده های طبیعی، سنتی و مکمل

معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزاری جلسه شورای مدیران در معاونت غذا و دارو

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۷/۱۸ |

برگزاری جلسه شورای مدیران در معاونت غذا و دارو

جلسه شورای مدیران با حضور معاون غذا و دارو و مجموعه مدیران معاونت روز یکشنبه 15 مهر 97تشکیل شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی ایران : جلسه شورای مدیران با حضور معاون غذا و دارو و مجموعه مدیران معاونت روز یکشنبه 15 مهر سال جاری در دفتر معاونت غذا و دارو تشکیل شد.
در ابتدای جلسه دکتر ولایی معاون  غذا و دارو ضمن خیر مقدم  و معرفی  هاشمی نسب مسئول امور مالی معاونت، از زحمات اکبری  مدیر مالی سابق معاونت در طول خدمت تشکر نمود. در این جلسه مسائل موجود و برنامه های پیشنهادی از جمله ایجاد سیستم الکترونیک در امور غذایی، مکاتبات مرتبط با واحد مالی، پیگیری امور نشریه نگاه ایران و برنامه استراتژیک مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.

دفعات مشاهده: 38 بار   |   دفعات چاپ: 2 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر