• مدیریت غذایی
  • اداره فرآورده های طبیعی، سنتی و مکمل

برپایی غرفه آموزشی و فرهنگی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایران در راهپیمایی سراسری یوم الله ۲۲ بهمن ماه ۹۶

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۱۱/۲۳ |
به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایران : به مناسبت گرامیداشت بهار انقلاب اسلامی و یوم ا... ۲۲ بهمن و تجدید عهد و میثاقی دوباره با آرمان های شهداء راه انقلاب اسلامی ، در سالروز پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی با اهتمام واحد تحقیق و توسعه معاونت غذا و دارو ، تحت نظارت ورهنمودهای شورای محترم تبلیغات اسلامی تهران ، غرفه ای با فعالیت دارویی در مسیر راهپیمایی مردم همیشه در صحنه در محل تقاطع یادگار امام(ره) و خیابان آزادی برپا شد.
همچنین ریاست دانشگاه علوم پزشکی ایران دکتر مسعود  ناصری پور از غرفه آموزشی و فرهنگی معاونت  غذا و دارو و فعالیت های پرداخته شده از جمله وجود کارشناسان مطع و داروساز و همچنین ارائه و نشر اطلاعات دارویی و غذایی این معاونت و ارتقاء آموزه های شهروندان گرامی ، بازدید به عمل آورد.
در این مراسم ضمن پذیرایی از مردم حاضر در راهپیمایی بیش از ده هزار بسته آموزشی (کتابچه ، برپایی مسابقه دارویی، پمفلت و پازل آموزشی دارویی) توزیع گردید که مورد استقبال عموم مردم قرار گرفت.

کد امنیتی را در کادر بنویسید
دفعات مشاهده: 89 بار   |   دفعات چاپ: 3 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر