• مدیریت غذایی
  • اداره فرآورده های طبیعی، سنتی و مکمل

برگزاری کارگاه آموزشی راه های شناسایی مواد اولیه مجاز داروهای ترکیبی از مواداولیه قاچاق و غیر مجاز در معاونت غذا و دارو دانشگاه ایران

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۱۱/۱۱ |

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایران : کارگاه آموزشی تحت عنوان " راه های شناسایی مواد اولیه مجاز داروهای ترکیبی از مواد اولیه قاچاق و غیرمجاز" روز دوشنبه ۹ بهمن ماه سال جاری در معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار شد.
کارگاه آموزشی راه های شناسایی مواد اولیه مجاز داروهای ترکیبی از مواد اولیه قاچاق و غیرمجاز  به همت مدیریت نظارت بر دارو و مواد اعتیادآور معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایران با همکاری شرکت سپیداج برگزار گردید.
 در این کارگاه، حدودا ۶۰ نفر از بازرسین و کارشناسان شاغل در دانشگاه های علوم پزشکی شهید بهشتی، تهران، ایران، استان البرز و شبکه های تابعه این دانشگاه حضور داشتند.طرق مختلف شناسایی داروهای ترکیبی غیرمجاز و قاچاق از نوع اصل و احتمال عوارض ایجاد شده در صورت استفاده از محصولات تقلبی مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

دفعات مشاهده: 397 بار   |   دفعات چاپ: 10 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر