• مدیریت غذایی
  • اداره فرآورده های طبیعی، سنتی و مکمل

​جلسه هماهنگی مدیریت آزمایشگاه با مرکز تحقیقات مقاومتهای میکروبی در معاونت غذا و دارو دانشگاه ایران

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۱۰/۱۸ |

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو ایران :جلسه هماهنگی مدیریت آزمایشگاه کنترل مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو با کارشناسان مرکز تحقیقات مقاومتهای میکروبی روز یکشنبه 17 دی ماه سال جاری در معاونت غذا و دارو دانشگاه ایران برگزار شد.

این جلسه با محوریت بررسی بستر های موجود درراستای عملیاتی نمودن اهداف دانشگاه نسل سوم با حضور نمایندگان مرکز تحقیقات مقاومتهای میکروبی تشکیل شد. در این جلسه ضمن بازدید نمایندگان مرکز تحقیقات مقاومتهای میکروبی از آزمایشگاه معاونت ،جهت آشنایی با فعالیت های معاونت غذا ودارو درخصوص وجود زمینه های مشترک پژوهشی و تحقیقاتی بحث و گفتگو بعمل آمد .
در پایان مقرر گردید پیشنهاد طرح های تحقیقاتی مشترک در راستای کاهش هزینه و زمان پاسخ دهی توسط مرکز تحقیقات مقاومتهای میکروبی اعلام گردد.

دفعات مشاهده: 229 بار   |   دفعات چاپ: 16 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر