• مدیریت غذایی
  • اداره فرآورده های طبیعی، سنتی و مکمل

​برگزاری چهارمین جلسه کمیته تجویز و مصرف منطقی دارو در معاونت غذا و دارو دانشگاه ایران

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۹/۱۲ |

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایران :چهارمین جلسه کمیته تجویز و مصرف منطقی دارو روز یکشنبه ۱۲آذر ماه سال جاری برگزار شد.
چهارمین جلسه کمیته تجویز و مصرف منطقی دارو  با حضور نمایندگان معاونت درمان، سازمان نظام پزشکی، سازمان بیمه سلامت، مرکز تحقیقات مقاومت های میکروبی، مجموعه مدد، واحد نظارت بر امور دارو، واحد تحقیق-توسعه و اعضای هئیت علمی دانشکده پزشکی برگزار گردید.
در این جلسه گزارشی از آمار مصرف و هزینه آنتی بیوتیک ها در بیمارستان های تحت پوشش در نیمه اول سال ۹۵ و ۹۶  توسط نماینده مجموعه مدد و نماینده معاونت درمان ارائه شد.
در ادامه معاون غذا و دارو، دکتر ولائی بر اهمیت و تاثیر پروتکل نویسی بر کاهش مصرف اقلام آنتی بیوتیک در بخش های بستری و سرپایی بیمارستان ها تاکید نمود.
هم چنین در راستای ارائه راهکارهای جلوگیری از گسترش مقاومت به آنتی بیوتیک ها و هزینه های بالای ناشی از آن توسط رئیس مرکز تحقیقات مقاومت های میکروبی، سایر اعضا به بحث و ارائه پیشنهادات پرداختند.

کد امنیتی را در کادر بنویسید
دفعات مشاهده: 89 بار   |   دفعات چاپ: 4 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر