• مدیریت غذایی
  • اداره فرآورده های طبیعی، سنتی و مکمل

​برگزاری سومین کمیته پیگیری اجرای شیوه نامه مبارزه با قاچاق تجهیزات و ملزومات پزشکی در معاونت غذ ا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایران

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۸/۱۵ |
به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم  پزشکی ایران: سومین جلسه کمیته پیگیری اجرای شیوه نامه مبارزه با قاچاق تجهیزات و ملزومات پزشکی در روز یکشنبه 07/08/1396 در محل سالن کنفرانس معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار گردید.
سومین جلسه کمیته پیگیری اجرای شیوه نامه مبارزه با قاچاق تجهیزات و ملزومات پزشکی به ریاست دکتر مهران ولایی معاون غذا و دارو دانشگاه ایران و دبیری کارشناس مسئول استانداری تهران  با هدف پیگیری راهکارهای اجرائی شیوه نامه تشکیل شد.
در این جلسه نمایندگانی از معاونتهای غذا و دارو دانشگاههای علوم پزشکی ایران، تهران و شهید بهشتی، مدیر کل نظارت و ارزیابی تجهیزات و ملزومات پزشکی سازمان غذا و دارو ،  نایب رئیس اتحادیه تهیه و توزیع کنندگان تجهیزات و لوازم پزشکی و آزمایشگاهی،  نماینده اتاق اصناف تهران،  کارشناس امور گمرکی گمرک جمهوری اسلامی ایران ، کارشناس قاچاق سازمان صنعت، معدن و تجارت استان تهران ، رئیس  شعبه46 تعزیرات حکومتی استان تهران و نماینده معاونت قاچاق کالای پلیس آگاهی تهران بزرگ حضور داشتند.
در این جلسه، مصوبات جلسه قبل پیگیری و در خصوص گزارش آماری و تحلیل وضعیت موجود بحث و تبادل نظر شد.همچنین مصوباتی نیز جهت پیشبرد برنامه اجرائی شیوه نامه اتخاذ گردید.

کد امنیتی را در کادر بنویسید
دفعات مشاهده: 64 بار   |   دفعات چاپ: 5 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر