• مدیریت غذایی و آرایشی
  • فرآورده های طبیعی، سنتی و مکمل

برگزاری کلاس آموزشی نرم افزار جامع مدیریت تجهیزات پزشکی در معاونت غذا و دارو دانشگاه ایران

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۸/۱۰ |
 به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایران : کلاس آموزشی نرم افزار جامع مدیریت تجهیزات پزشکی با حضور مدیران مراکز تابعه در روز سه شنبه 9آبان ماه سال جاری در سالن اجتماعات معاونت غذا و دارو دانشگاه ایران برگزار گردید.

در ابتدای جلسه معاون محترم غذا و دارو دکتر مهران ولائی  به بیان اهمیت نرم افزار جامع تجهیزات و پیشرفت روال تجهیزات پزشکی طی چند سال گذشته و اینکه از طریق نرم افزار و قابلیت های آن می توان گزارش های لازم درخصوص PM ، کالیبراسیون، تعمیرات و...را دریافت نمود، پرداخت.
همچنین ضمن اشاره به نیاز سنجی و کنترل هزینه ها در این نرم افزار ،  بر الزام ثبت کلیه درخواست های خرید - تعمیرات – کالیبراسیون – اسقاط در نرم افزار و درج کپی درخواست در کلیه اسناد هزینه ای تاٌکید  کرد.
 در ادامه نیز توضیحات جامع و کامل این نرم افزار ، توسط مدرس دوره مهندس علیرضا میری زرندی کارشناس شرکت پرشیا شبکه  نیز توضیحاتی ارائه شد.

دفعات مشاهده: 405 بار   |   دفعات چاپ: 28 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر