• مدیریت غذایی
  • اداره فرآورده های سنتی و مکمل

ثبت وسیله پزشکی تحقیقاتی آزمایشگاهی توسط دانشگاه های علوم پزشکی

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۵/۲۲ |
انجام ثبت وسیله پزشکی تحقیقاتی آزمایشگاهی از تاریخ ۹۶/۵/۲۴ توسط دانشگاه های علوم پزشکی صورت می پذیرد. در این خصوص موارد به شرح ذیل اعلام می گردد:
۱. طرح مذکور در فاز اول از دانشگاه های علوم پزشکی ایران و فارس شروع و در گام های بعدی، سایر دانشگاه های قطب نیز تا پایان سال جاری به آن اضافه می گردند.
۲. ثبت وسیله پزشکی تحقیقاتی آزمایشگاهی از تاریخ مذکور در سامانه جدید ثبت تجهیزات پزشکی و در آدرس لینک سامانه فعلی انجام خواهد پذیرفت.
۳. شرکتها پس از ثبت در سامانه، لازم است مدارک را جهت بررسی کارشناسی، به ادارات تجهیزات پزشکی مستقر در معاونت های غذا و دارو دانشگاه های علوم پزشکی یاد شده، تحویل دهند.
۴. کد IRC وسیله پزشکی تحقیقاتی آزمایشگاهی، پس از تایید کارشناسی کیفی پرونده توسط دانشگاه و بصورت سیستمی و در سامانه صادر خواهد شد.

کد امنیتی را در کادر بنویسید
دفعات مشاهده: 36 بار   |   دفعات چاپ: 3 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر