دانشگاه علوم پزشکی ایران
Iran University of Medical Sciences
  • درباره ما
  • مدیریت غذایی
  • مدیریت دارویی
  • مدیریت آزمایشگاه
  • تحقیق و توسعه
  • تجهیزات پزشکی
  • اداره فرآورده های طبیعی، سنتی و مکمل


دستورالعمل ها و بخشنامه های وزارتخانه
دستورالعمل ها و بخشنامه های دانشگاه
شناسنامه ها و استانداردها

اطلاعیه ها
فرمت قراردادهـا
مطالب آموزشی

گالری تصاویـر
مهندسی پزشکی
تالار گفتگو و هم اندیشی

برگزاری دومین جلسه هماهنگی آیین نامه اعطا نشان ایمنی و سلامت در معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایران

 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۵/۱۸ | 
                          
AWT IMAGEبه گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایران :  دومین جلسه هماهنگی آیین نامه نشان ایمنی سلامت  در روز دوشنبه 16 مرداد ماه سال جاری در سالن کنفرانس معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار شد.
 
به استناد مصوبه پنجمین جلسه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی مورخ 08/05/86 و در راستای اهداف وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و به منظور ایجاد انگیزه و تشویق تولید کنندگان و ارتقاء ایمنی و سلامت فرآورده های غذایی و آشامیدنی به فرآورده های دارای پروانه ساخت از وزرات بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و دارای ویژگی های خاصی که در این آیین نامه و دستورالعملهای اجرایی مرتبط ذکر شده است، نشان ایمنی و سلامت (سیب سبز رنگی که نماد سلامت بوده و عبارت ایمنی و سلامت در کنار آن نوشته شده است) اعطاء می گردد.
به منظور ترغیب و تشویق دریافت نشان ایمنی و سلامت سیب در مرحله اول در مورخ 02/05/96  از شرکت های فرآورده لبنی تین (دامداران)، شیر پاستوریزه پگاه تهران، لبنیات پاستوریزه پاک، شاندشت (پاژن)، برنا لبن، شرکت صنایع غذایی تلاونگ دعوت به عمل آمد.
در ادامه مرحله دوم جلسه هماهنگی آیین نامه اعطا نشان ایمنی و سلامت با حضور دکتر حبیبی مدیر  نظارت بر مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی- دکتر طهرانی معاون اداره نظارت- مهندس کسمائی- مهندس اسدنژاد و مسئولین فنی و مدیران عامل شرکت های تحت نظارت این معاونت از جمله شرکت های حلوا شکری عقاب، بهنوش ایران، کاسل نوش، گلستان، نان توشه سحر، صنایع غذایی کامبیز، ترخینه، صنایع غذایی نیلو، انسی ماکارون، صنایع غذایی مائده، خشکبار آرات، بهنان گندم نوین که دارای گرید A در میان کارخانجات می باشند مبنی بر ترغیب و تشویق به دریافت نشان مذکور تشکیل گردید.
 در خصوص شرکت هایی که نشان فوق را برای برخی محصولات دریافت نموده بودند همچون شرکت نان توشه سحر تاریخ دریافت نشان ها در جلسه بررسی و در خصوص انجام اقدامات لازم و زمان تمدید آن خاطر نشان گردید.
 


کد امنیتی را در کادر بنویسید    
دفعات مشاهده: 152 بار   |   دفعات چاپ: 24 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر