• مدیریت غذایی
  • اداره فرآورده های سنتی و مکمل

برگزاری دوره آموزشی هم اندیشی حقوقی در معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایران

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۴/۲۴ |

AWT IMAGE

به گزارش روابط عمومی معاون غذا و دارو دانشگاه ایران: دوره آموزشی هم اندیشی حقوقی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی ایران  روز سه شنبه 20 تیرماه سال جاری در معاونت غذا و دارو برگزار شد.

در ابتدای این دوره که با حضور مدیران و کارشناسانی از معاونت غذا ودارو، معاونت بهداشت و درمان دانشگاه ایران و شبکه های تحت پوشش تشکیل شد، محسن اصغری وکیل پایه یک دادگستری و مشاور حقوقی معاونت ضمن خیر مقدم به حضار، پیرامون مواد قانونی کالای قاچاق به بیان مواردی پرداخت.

در ادامه دکتر بهنام غفاری ریاست شعبه هفتم بازپرسی دادسرای ناحیه 19 تهران در خصوص بروز مشکلات کارشناسان هنگام مواجه با پدیده قاچاق در دادسرا توضیحاتی را ارائه کرد.

در پایان نیز چگونگی تنظیم گزارشات و صورتجلسات فنی و صحیح  توسط مشاور حقوقی معاونت غذا و دارو آموزش داده شد.

کد امنیتی را در کادر بنویسید
دفعات مشاهده: 80 بار   |   دفعات چاپ: 4 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر