دانشگاه علوم پزشکی ایران
Iran University of Medical Sciences
  • درباره ما
  • مدیریت غذایی
  • مدیریت دارویی
  • مدیریت آزمایشگاه
  • تحقیق و توسعه
  • مدیریت تجهیزات پزشکی
  • اداره فرآورده های طبیعی، سنتی و مکمل

برگزاری کلاس آموزشی کاهش درصد نمک در فرمالاسیون مواد غذایی و آشامیدنی در معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایران (5)

 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۳/۷ | 



کد امنیتی را در کادر بنویسید    
دفعات مشاهده: 977 بار   |   دفعات چاپ: 24 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر