دانشگاه علوم پزشکی ایران
Iran University of Medical Sciences
  • درباره ما
  • مدیریت غذایی
  • مدیریت دارویی
  • مدیریت آزمایشگاه
  • تحقیق و توسعه
  • تجهیزات پزشکی
  • اداره فرآورده های سنتی و مکمل

درباره اداره
شرح وظایف

بخش دستگاهی

 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۳/۱ | 

بخش دستگاهي آزمایشگاه کنترل موادغذایی آرایشی وبهداشتی

این بخش مجهز به دستگاه­هاي زیر بوده و قادر به اندازه گیری آفلاتوکسین ها ، فلزات سنگین، تعیین پروفایل اسید های چرب، اندازه­گيري ميزان آسپارتام و نگهدارنده­هاي بنزوات و سوربات  و ... می باشد.

·         گاز کروماتوگرافی و دتکتورهای  FID و TCD

·         کروماتوگرافی مایع ( HPLC) به همراه دتکتورهای UV و فلورسانس



کد امنیتی را در کادر بنویسید    
دفعات مشاهده: 133 بار   |   دفعات چاپ: 5 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر