لطفا برای نمایش بهتر سایت از مرورگر Mozila firefox استفاده نمائید.......... با تشکر ............ به معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی ایران خوش آمدید .........
برنامه استرانژیک
اطلاعیه

انجمن داروسازان
Recall
فرم ADR
 
آمار بازدید
 بازدید این صفحه : 277157
 بازدید امروز : 232
 کل بازدید : 704984
 بازدیدکنندگان آنلاين : 8
 زمان بازدید : 1.5451
آب و هوا
  • استقبال از بهار در معاونت غذا و دارو دانشگاه ایران
    با توجه به نزدیک شدن به روز های پایانی سال و آغاز فصلی نو و ایام نوروز، معاونت غذا و دارو دانشگاه ایران با برپایی سفره ی هفت سین به استقبال بهار رفت.

  • چهارمین جلسه کمیته هماهنگی و برنامه ریزی اجرای سیستم های مدیریت ایمنی مواد غذایی در معاونت غذا و دارو دانشگاه ایران
    چهارمین جلسه کمیته هماهنگي و برنامه ريزي اجراي سيستم هاي مدیریت ايمني مواد غذايي دانشگاه ( کمیته FSMS ) روز سه شنبه 17 اسفند ماه سال جاری در معاونت غذا و دارو دانشگاه ایران برگزار شد.

  • بیست وچهارمین کمیسیون فنی و قانونی با بررسی128پرونده در17اسفند ماه سال95در معاونت غذا و دارو دانشگاه ایران برگزار شد
    بیست وچهارمین کمیسیون فنی و قانونی بررسی و صدور پروانه های بهداشتی و مجوزهای ورود مواد اولیه و فرآیند شده مواد غذایی ، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی ایران با بررسی128پرونده، روز سه شنبه 17 اسفند ماه سال 95 در معاونت غذا و دارودانشگاه ایران برگزار شد.

  • برگزاری پنجمین کمیته آزمایشگاه همکار در معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایران
    پنجمین جلسه کارشناسی، هماهنگی برنامه ریزی و اجرایی آزمایشگاه همکار و مجاز معاونت غذا و دارو دردر روز یکشنبه15اسفند ماه سال جاری در معاونت غذا و دارو دانشگاه ایران برگزار شد.

  • حرکت فرهنگی معاونت غذا و دارو دانشگاه ایران در روز درختکاری
    با توجه به اهمیت حفاظت محیط زیست و در جهت گسترش فضای سبز ، معاونت غذا و دارو دانشگاه ایران همزمان با آغاز هفته منابع طبیعی و آبخیزداری در روز یکشنبه 15 اسفند ماه روز درختکاری، با مشارکت در کاشت چند اصله نهال همزمان ، این روز را گرامی داشت .

  • برگزاری دوره بازآموزی طرح تفویض توسط اداره تجهیزات پزشکی معاونت غذا و دارو دانشگاه ایران
    دوره بازآموزی طرح تفویض به میزبانی دانشگاه ایران توسط مدیریت تجهیزات پزشکی معاونت غذ ا و دارو این دانشگاه دو روز متوالی در سالن اجتماعات معاونت این معاونت برگزار شد.

  • برگزاری جلسه منطقه آمایشی10 کشوری در معاونت غذا و دارو دانشگاه ایران
    جلسه منطقه 10 آمایشی کشوری معاونت های غذا و دارو روز چهارشنبه 27 بهمن ماه سال جاری در محل سالن کنفرانس معاونت غذا داروی دانشگاه ایران تشکیل گردید.

  • اطلاعیه مهم جهت تمامی تولیدکنندگان و وارد کنندگان محصولات غذائی، آرایشی و بهداشتی
    با عنایت به آئین نامه اجرائی مواد 5 و 6 قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارزموضوع ماده 23 بند ج سامانه جامع انبارها و مراکز نگهداری کالا، وزارت صنعت معدن و تجارت، برحسب وظیفه محوله، اقدام به راه اندازی سامانه جامع انبارها نموده است که طبق تصمیمات اتخاذ گردیده

  • کارگاه تولید غیر مجازبستی یخی میوه ای کشف و پلمپ گردید
    به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه ایران: یک کارگاه غیرمجاز تولید بستنی یخی میوه ای خرداد ماه سال جاری در شهرستان رباط کریم کشف شد و یک باب سردخانه حاوی محصولات تولیدی مذکور پلمپ شد.

  • برپایی غرفه آموزش راه های شناسایی کالاهای سلامت محور قاچاق و غیر مجاز در دربی استقلال و پرسپولیس توسط معاونت غذا و دارو دانشگاه ایران
    همزمان با برگزاری دربی استقلال و پرسپولیس ، غرفه آموزش راه های شناسایی کالاهای سلامت محور و قاچاق و غیر مجاز در محوطه ورزشگاه آزادی امروز 24 بهمن ماه 95 دایر شد.

  • بیست و یکمین کمیسیون فنی و قانونی با بررسی49پرونده در5بهمن ماه سال95در معاونت غذا و دارو دانشگاه ایران برگزار شد
    بیست و یکمین کمیسیون فنی و قانونی بررسی و صدور پروانه های بهداشتی و مجوزهای ورود مواد اولیه و فرآیند شده مواد غذایی ، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی ایران با بررسی49پرونده،5بهمن ماه سال 95 در معاونت غذا و دارو برگزار شد

  • برگزاری کمیته HSR در معاونت غذا و دارو دانشگاه ایران
    به منظور ارتقاء کیفی وکمی فعالیت‌های کمیته HSR این معاونت اقدام به برگزاری جلسه تبادل نظر با نمایندگان معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه نمود.

اخبار > برگزاری دوره آموزشی اصول و مبانی نمونه برداری مواد غذایی در معاونت غذا و دارو دانشگاه ایران


  چاپ        ارسال به دوست

معاونت غذا و دارو :

برگزاری دوره آموزشی اصول و مبانی نمونه برداری مواد غذایی در معاونت غذا و دارو دانشگاه ایران

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه ایران: دوره آموزشی اصول و مبانی نمونه برداری مواد غذایی  روز چهارشنبه 8دی ماه سال جاری توسط اداره نظارت بر موادغذایی آشامیدنی آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه ایران در سالن اجتماعات این معاونت برگزار شد.

دوره آموزشی مبانی نمونه برداری با حضور کارشناسان و بازرسان معاونت غذا ودارو وشبکه های بهداشت و درمان تحت پوشش با سه اولویت علمی، اجرائی و حقوقی و رویکرد کاملا کاربردی تشکیل گردید.

در این دوره  مطالبی در خصوص تفاوت های نمونه برداری و نمونه برداری تخصصی مواد غذایی ،آرایشی و بهداشتی ،تعاریف و اصطلاحات ،انواع روشهای نمونه برداری ،اصول نمونه برداری مواد غذایی ،فاکتورهای موثر بر تعیین حجم نمونه ،مباحث فنی و حقوقی در نمونه برداری وبخصوص مفاد صورتجلسه نمونه برداری ،نحوه برخورد با بهر های نقص دار و مثال های عینی از نمونه برداری محصولات غذایی توسط مدرس جلسه مهندس کاکوئی ارائه شد.

Normal 0 false false false EN-US X-NONE AR-SA


١٥:٣٩ - چهارشنبه ٨ دی ١٣٩٥    /    شماره : ٣٤٢٧٩    /    تعداد نمایش : ١٢٤


نظرات بینندگان
این خبر فاقد نظر می باشد
نظر شما
نام :
ایمیل : 
*نظرات :
متن تصویر:
 

خروج




English Site

پنج شنبه ٠٣ فروردين ١٣٩٦
همایش معاونین

سامانه ttac