لطفا برای نمایش بهتر سایت از مرورگر Mozila firefox استفاده نمائید.......... با تشکر ............ به معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی ایران خوش آمدید .........
برنامه استرانژیک
اطلاعیه

انجمن داروسازان
Recall
فرم ADR
 
آمار بازدید
 بازدید این صفحه : 305460
 بازدید امروز : 882
 کل بازدید : 788431
 بازدیدکنندگان آنلاين : 12
 زمان بازدید : 1.8961
آب و هوا
  • اولین جلسه کمیته مبارزه با قاچاق کالاهای سلامت محور معاونت غذا و دارو دانشگاه ایران برگزار شد
    اولین جلسه کمیته مبارزه با قاچاق کالای سلامت محور معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایران در روز شنبه 27خرداد سال 96 در این معاونت برگزار شد.

  • برگزاری اولین کمیته پیگیری اجرای شیوه نامه مبارزه با قاچاق تجهیزات و ملزومات پزشکی در معاونت غذ ا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایران
    اولین جلسه کمیته پیگیری اجرای شیوه نامه مبارزه با قاچاق تجهیزات و ملزومات پزشکی در روز شنبه 27/3/1396 در محل سالن کنفرانس معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار گردید.

  • عید سعید فطر مبارک باد
    عیدسعید فطر و جشن طاعت بر ره یافتگان ضیافت الهی پیشاپیش مبارک باد .

  • برگزاری اولین کمیته آزمایشگاه همکار در معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایران
    اولین جلسه کارشناسی، هماهنگی برنامه ریزی و اجرایی آزمایشگاه همکار و مجاز معاونت غذا و دارو دردر روز سه شنبه 30 خرداد سال 96 در معاونت غذا و دارو دانشگاه ایران برگزار شد.

  • سومین کمیسیون قانونی ماده 20 امور داروخانه ها با رسیدگی به 37پرونده برگزار شد
    در سومین جلسه کمیسیون قانونی ماده20 امور داروخانه ها در سال 96، به 37پرونده رسیدگی شد.

  • برگزاری جلسه مشترک نماینده سازمان غذاودارو با معاونت غذاودارو دانشگاه علوم پزشکی ایران پیرامون پانسمان بیماران ای بی
    به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایران : جلسه مشترکی با حضور نماینده سازمان غذاودارو و معاون غذاودارو دانشگاه علوم پزشکی ایران، پیرامون بررسی اهداف تامین پانسمان بیماران ای بی براساس تفاهم نامه 33415/655 مورخ 22/3/95در روز چهارشنبه 17 خرداد ماه سال جاری در معاونت غذا و دارو دانشگاه ایران برگزارشد.

  • دانلود دعای مخصوص روزهای ماه مبارک رمضان
    .

  • توصیه های معاون غذا و دارو دانشگاه ایران به مناسبت ماه مبارک رمضان از دیدگاه طب سنتی
    ماه رمضان در میان ماه‌های سال قمری از قداست و جايگاه ويژه اي برخوردار است و روزه داری در این ماه با برکت، فرصتی مناسب برای بازگرداندن تعادل و سلامت بدن و تقویت خویشتن داری میباشد. دکتر مهران ولایی معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایران ضمن تبریک حلول ماه پر خیر و برکت رمضان ، با استفاده از آموزه‌های طب سنتی ایران، به ذکر توصیه هایی مرتبط با انجام فعالیت ورزشی در ماه رمضان، غذاهای مناسب ماه رمضان، خواب در ماه رمضان، نفخ و یبوست و توصیه های دارویی در ماه رمضان پرداخت.

  • کارگاه تولید غیر مجازبستی یخی میوه ای کشف و پلمپ گردید
    به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه ایران: یک کارگاه غیرمجاز تولید بستنی یخی میوه ای خرداد ماه سال جاری در شهرستان رباط کریم کشف شد و یک باب سردخانه حاوی محصولات تولیدی مذکور پلمپ شد.

  • فرارسیدن ماه مبارک رمضان مبارک
    شهر رمضان الذی انزل فیه القرآن ماه مبارک رمضان، ماه دوری از گناهان، ماه بندگی مبارکتان باد.

  • برگزاری کلاس آموزشی کنترل کیفی تجهیزات پزشکی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایران
    کلاس آموزشی کنترل کیفی تجهیزات پزشکی معاونت غذا و دارو دانشگاه ایران در روز یکشنبه مورخ 24اردیبهشت ماه 96در سالن اجتماعات معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار شد.

  • احتمال خطر ابتلا به تب مالت برای مصرف کنندگان شیر سنتی
    معاون غذا و دارو دانشگاه ایران در خصوص لبنیات سنتی گفت :بر خلاف تصور عموم افراد، این گروه از لبنیات در واقع همان شیرهای مرجوعی کارخانه‌ها است که به علت داشتن بار میکروبی بسیار بالا و غیرقابل میکروب زدایی بازگشت داده شده و به عنوان شیر سنتی به بازار‌ها عرضه می‌شود.

اخبار > برگزاری دوره آموزشی اصول و مبانی نمونه برداری مواد غذایی در معاونت غذا و دارو دانشگاه ایران


  چاپ        ارسال به دوست

معاونت غذا و دارو :

برگزاری دوره آموزشی اصول و مبانی نمونه برداری مواد غذایی در معاونت غذا و دارو دانشگاه ایران

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه ایران: دوره آموزشی اصول و مبانی نمونه برداری مواد غذایی  روز چهارشنبه 8دی ماه سال جاری توسط اداره نظارت بر موادغذایی آشامیدنی آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه ایران در سالن اجتماعات این معاونت برگزار شد.

دوره آموزشی مبانی نمونه برداری با حضور کارشناسان و بازرسان معاونت غذا ودارو وشبکه های بهداشت و درمان تحت پوشش با سه اولویت علمی، اجرائی و حقوقی و رویکرد کاملا کاربردی تشکیل گردید.

در این دوره  مطالبی در خصوص تفاوت های نمونه برداری و نمونه برداری تخصصی مواد غذایی ،آرایشی و بهداشتی ،تعاریف و اصطلاحات ،انواع روشهای نمونه برداری ،اصول نمونه برداری مواد غذایی ،فاکتورهای موثر بر تعیین حجم نمونه ،مباحث فنی و حقوقی در نمونه برداری وبخصوص مفاد صورتجلسه نمونه برداری ،نحوه برخورد با بهر های نقص دار و مثال های عینی از نمونه برداری محصولات غذایی توسط مدرس جلسه مهندس کاکوئی ارائه شد.

Normal 0 false false false EN-US X-NONE AR-SA


١٥:٣٩ - چهارشنبه ٨ دی ١٣٩٥    /    شماره : ٣٤٢٧٩    /    تعداد نمایش : ٢٤٤


نظرات بینندگان
این خبر فاقد نظر می باشد
نظر شما
نام :
ایمیل : 
*نظرات :
متن تصویر:
 

خروج




English Site

چهارشنبه ٠٧ تير ١٣٩٦