لطفا برای نمایش بهتر سایت از مرورگر Mozila firefox استفاده نمائید.......... با تشکر ............ به معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی ایران خوش آمدید .........
برنامه استرانژیک
اطلاعیه

انجمن داروسازان
Recall
فرم ADR
 
آمار بازدید
 بازدید این صفحه : 270482
 بازدید امروز : 131
 کل بازدید : 684012
 بازدیدکنندگان آنلاين : 12
 زمان بازدید : 1.1921
آب و هوا
  • برگزاری جلسه منطقه آمایشی10 کشوری در معاونت غذا و دارو دانشگاه ایران
    جلسه منطقه 10 آمایشی کشوری معاونت های غذا و دارو روز چهارشنبه 27 بهمن ماه سال جاری در محل سالن کنفرانس معاونت غذا داروی دانشگاه ایران تشکیل گردید.

  • اطلاعیه مهم جهت تمامی تولیدکنندگان و وارد کنندگان محصولات غذائی، آرایشی و بهداشتی
    با عنایت به آئین نامه اجرائی مواد 5 و 6 قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارزموضوع ماده 23 بند ج سامانه جامع انبارها و مراکز نگهداری کالا، وزارت صنعت معدن و تجارت، برحسب وظیفه محوله، اقدام به راه اندازی سامانه جامع انبارها نموده است که طبق تصمیمات اتخاذ گردیده

  • بیست و دومین کمیسیون فنی و قانونی با بررسی72پرونده در19بهمن ماه سال95در معاونت غذا و دارو دانشگاه ایران برگزار شد
    بیست و دومین کمیسیون فنی و قانونی بررسی و صدور پروانه های بهداشتی و مجوزهای ورود مواد اولیه و فرآیند شده مواد غذایی ، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی ایران با بررسی72پرونده،19بهمن ماه سال 95 در معاونت غذا و دارو برگزار شد.

  • برگزاری کلاس آموزشی تجهیزات تصویر برداری در معاونت غذا و دارو دانشگاه ایران
    دوره آموزشی، تجهیزات تصویربرداری مختص دستگاه MRI روز سه شنبه مورخ19 بهمن ماه سال جاری در سالن اجتماعات معاونت غذا و دارو دانشگاه ایران برگزار گردید.

  • برپایی غرفه آموزش راه های شناسایی کالاهای سلامت محور قاچاق و غیر مجاز در دربی استقلال و پرسپولیس توسط معاونت غذا و دارو دانشگاه ایران
    همزمان با برگزاری دربی استقلال و پرسپولیس ، غرفه آموزش راه های شناسایی کالاهای سلامت محور و قاچاق و غیر مجاز در محوطه ورزشگاه آزادی امروز 24 بهمن ماه 95 دایر شد.

  • تجدید میثاق دانشگاهیان دانشگاه علوم پزشکی ایران با آرمان های مقدس امام راحل
    همزمان با سی‌وهشتمین سالگرد پیروزی انقلاب و دهه مبارک فجر، مراسم تجدید میثاق دانشگاهیان دانشگاه علوم پزشکی ایران با آرمان‌های مقدس بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران امام خمینی(ره) امروز در حرم مطهر برگزار شد

  • برگزاری جلسه آموزشی ADR و فارماکوویژیلانس در معاونت غذا و دارو دانشگاه ایران
    جلسه آموزشی ADR و فارماکوویژیلانس در دو نوبت مورخ 15دی ماه و 12 بهمن ماه با حضور بیش از 150 نفر از نمایندگان بیمارستانهای تابعه اعم از پزشک، پرستار و داروسازان در سالن اجتماعات معاونت غذا ودارو با مدیریت واحد تحقیق و توسعه برگزار گردید. فارماکوویژلانس دانشی است که در آن به بررسی، جمع آوری، ارزیابی و جلوگیری از بروز عوارض سوء داروها می پردازد. هدف از بررسی عوارض دارویی دریافت شده، کاهش مرگ و میر ناشی از عوارض دارویی و پیشگیری از وقوع آنها می باشد.

  • اعلام همکاری داروساز متأهل جهت گذراندن طرح
    اعلام همکاری داروساز متأهل جهت گذراندن طرح

  • کارگاه تولید غیر مجازبستی یخی میوه ای کشف و پلمپ گردید
    به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه ایران: یک کارگاه غیرمجاز تولید بستنی یخی میوه ای خرداد ماه سال جاری در شهرستان رباط کریم کشف شد و یک باب سردخانه حاوی محصولات تولیدی مذکور پلمپ شد.

  • بیست و یکمین کمیسیون فنی و قانونی با بررسی49پرونده در5بهمن ماه سال95در معاونت غذا و دارو دانشگاه ایران برگزار شد
    بیست و یکمین کمیسیون فنی و قانونی بررسی و صدور پروانه های بهداشتی و مجوزهای ورود مواد اولیه و فرآیند شده مواد غذایی ، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی ایران با بررسی49پرونده،5بهمن ماه سال 95 در معاونت غذا و دارو برگزار شد

  • برگزاری کمیته HSR در معاونت غذا و دارو دانشگاه ایران
    به منظور ارتقاء کیفی وکمی فعالیت‌های کمیته HSR این معاونت اقدام به برگزاری جلسه تبادل نظر با نمایندگان معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه نمود.

  • کسب رتبه برتر مدیریت تجهیزات پزشکی دانشگاه ایران در حوزه انجام امور تفویض
    مدیریت تجهیزات پزشکی دانشگاه علوم پزشکی ایران رتبه برتر در حوزه انجام امور تفویض را به خود اختصاص داد.

اخبار > برگزاری کلاس آموزشی کاهش اسید های چرب ترانس در صنایع غذایی توسط معاونت غذا و دارو دانشگاه ایران


  چاپ        ارسال به دوست

معاونت غذا و دارو دانشگاه ایران:

برگزاری کلاس آموزشی کاهش اسید های چرب ترانس در صنایع غذایی توسط معاونت غذا و دارو دانشگاه ایران

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه ایران : کلاس آموزشی تحت عنوان " کاهش اسیدهای چرب ترانس  در صنایع غذایی" در روز دوشنبه 29 آذرماه سال جاری در معاونت غذا و دارو دانشگاه ایران برگزار گردید.

با توجه به شیوع بالای چاقی و بیماری دیابت و به لحاظ اهمیت گنجاندن محصولات غذایی سالم در برنامه غذایی،  کلاس آموزشی کاهش اسید های چرب در سالن اجتماعات این  معاونت با شرکت مسئولین فنی واحدهای تولیدی تهران و شبکه های تابعه  برگزار شد.

همچنین در این کلاس مطالبی پیرامون مضرات مصرف زیاد قند ،کاربرد قند در صنایع غذایی ،نمایه گلیسمیک مواد غذایی ،انواع قندها ،ساختار قند، انواع شیرین کننده های مصنوعی ،انواع شیرین کننده های طبیعی توسط مدرس جلسه  دکتر جعفر پور ارائه شد .   

Normal 0 false false false EN-US X-NONE AR-SA


١٥:٠٧ - چهارشنبه ١ دی ١٣٩٥    /    شماره : ٣٤٠٧٧    /    تعداد نمایش : ٧٧


نظرات بینندگان
کاربر مهمان
1395/10/04 11:16
0
0
با سلام لطفا فایل کلاس آموزشی دکتر جعفر پور را بر روی سایت قرار دهید با تشکر
نظر شما
نام :
ایمیل : 
*نظرات :
متن تصویر:
 

خروج




English Site

يکشنبه ٠٨ اسفند ١٣٩٥
همایش معاونین

سامانه ttac