لطفا برای نمایش بهتر سایت از مرورگر Mozila firefox استفاده نمائید.......... با تشکر ............ به معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی ایران خوش آمدید .........
برنامه استرانژیک
اطلاعیه

انجمن داروسازان
Recall
فرم ADR
 
آمار بازدید
 بازدید این صفحه : 260408
 بازدید امروز : 137
 کل بازدید : 649496
 بازدیدکنندگان آنلاين : 14
 زمان بازدید : 1.8191
آب و هوا
  • برگزاری کلاس آموزشی غنی سازی مواد غذایی در معاونت غذا و دارو دانشگاه ایران
    : کلاس آموزشی غنی سازی موادغذایی روز دوشنبه 27دی ماه سال جاری در سالن اجتماعات معاونت غذا و دارو دانشگاه ایران برگزارشد

  • دهمین کمیسیون قانونی ماده 20 امور داروخانه ها با رسیدگی به 22پرونده برگزار شد
    در دهمین جلسه کمیسیون قانونی ماده20 امور داروخانه ها در سال 95، به 22پرونده رسیدگی شد.

  • بیستمین کمیسیون فنی و قانونی با بررسی35پرونده در 21دی ماه سال95در معاونت غذا و دارو دانشگاه ایران برگزار شد
    بیستمین کمیسیون فنی و قانونی بررسی و صدور پروانه های بهداشتی و مجوزهای ورود مواد اولیه و فرآیند شده مواد غذایی ، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی ایران با بررسی 35 پرونده،21 دی ماه سال 95 در معاونت غذا و دارو برگزار شد

  • کسب رتبه برتر مدیریت تجهیزات پزشکی دانشگاه ایران در حوزه انجام امور تفویض
    مدیریت تجهیزات پزشکی دانشگاه علوم پزشکی ایران رتبه برتر در حوزه انجام امور تفویض را به خود اختصاص داد.

  • چهارمین جلسه کمیته کارشناسی آزمایشگاه های همکار و مجاز سال جاری در معاونت غذا و دارو دانشگاه ایران برگزار شد
    چهارمین کمیته کارشناسی آزمایشگاه های همکار و مجاز 12دی ماه سال جاری در معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار شد.

  • اولین جلسه کمیته تجویز و مصرف منطقی دارو در دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار گردید
    اولین جلسه از کمیته تجویز و مصرف منطقی دارو با حضور ریاست و معاونین دانشگاه علوم پزشکی ایران در روز دوشنبه 13 دی ماه سال جاری در سالن شورای دانشگاه برگزار شد.

  • نوزدهمین کمیسیون فنی و قانونی با بررسی47پرونده در7دی ماه سال95در معاونت غذا و دارو دانشگاه ایران برگزار شد
    نوزدهمین کمیسیون فنی و قانونی بررسی و صدور پروانه های بهداشتی و مجوزهای ورود مواد اولیه و فرآیند شده مواد غذایی ، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی ایران با بررسی 47 پرونده،7 دی ماه سال 95 در معاونت غذا و دارو برگزار شد

  • برگزاری دوره آموزشی اصول و مبانی نمونه برداری مواد غذایی در معاونت غذا و دارو دانشگاه ایران
    دوره آموزشی اصول و مبانی نمونه برداری مواد غذایی روز چهارشنبه 8دی ماه سال جاری توسط اداره نظارت بر موادغذایی آشامیدنی آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه ایران در سالن اجتماعات این معاونت برگزار شد.

  • کارگاه تولید غیر مجازبستی یخی میوه ای کشف و پلمپ گردید
    به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه ایران: یک کارگاه غیرمجاز تولید بستنی یخی میوه ای خرداد ماه سال جاری در شهرستان رباط کریم کشف شد و یک باب سردخانه حاوی محصولات تولیدی مذکور پلمپ شد.

  • برگزاری کارگاه آموزشی استاندارهای اعتبار بخشی بیمارستان ها در معاونت غذا و دارو دانشگاه ایران
    کارگاه بررسی استاندارد های اعتبار بخشی بیمارستان ها روز دوشنبه 29آذرماه 95 در سالن اجتماعات معاونت غذا و داروی دانشگاه ایران برگزار شد.

  • غرفه مجموعه مدد ایران و معاونت غذا و دارو دانشگاه ایران در اولین همایش داروسازی بیمارستانی
    در حاشیه اولین همایش داروسازی بیمارستانی غرفه مجموعه مدد ایران و معاونت غذا و دارو دانشگاه ایران با معرفی فعالیت های خود در حوزه داروسازی بیمارستانی حضور چشمگیری داشت.

  • مراسم پرفیض دعای عرفه در معاونت غذا و دارو برگزار شد
    به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایران : همزمان با نهم ذالحجه روز عرفه دعای روح بخش و پرفیض عرفه در معاونت غذا و دارو در روز عرفه برگزار گردید.

اخبار > برگزاری کلاس آموزشی کاهش اسید های چرب ترانس در صنایع غذایی توسط معاونت غذا و دارو دانشگاه ایران


  چاپ        ارسال به دوست

معاونت غذا و دارو دانشگاه ایران:

برگزاری کلاس آموزشی کاهش اسید های چرب ترانس در صنایع غذایی توسط معاونت غذا و دارو دانشگاه ایران

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه ایران : کلاس آموزشی تحت عنوان " کاهش اسیدهای چرب ترانس  در صنایع غذایی" در روز دوشنبه 29 آذرماه سال جاری در معاونت غذا و دارو دانشگاه ایران برگزار گردید.

با توجه به شیوع بالای چاقی و بیماری دیابت و به لحاظ اهمیت گنجاندن محصولات غذایی سالم در برنامه غذایی،  کلاس آموزشی کاهش اسید های چرب در سالن اجتماعات این  معاونت با شرکت مسئولین فنی واحدهای تولیدی تهران و شبکه های تابعه  برگزار شد.

همچنین در این کلاس مطالبی پیرامون مضرات مصرف زیاد قند ،کاربرد قند در صنایع غذایی ،نمایه گلیسمیک مواد غذایی ،انواع قندها ،ساختار قند، انواع شیرین کننده های مصنوعی ،انواع شیرین کننده های طبیعی توسط مدرس جلسه  دکتر جعفر پور ارائه شد .   

Normal 0 false false false EN-US X-NONE AR-SA


١٥:٠٧ - چهارشنبه ١ دی ١٣٩٥    /    شماره : ٣٤٠٧٧    /    تعداد نمایش : ٦٦


نظرات بینندگان
کاربر مهمان
1395/10/04 11:16
0
0
با سلام لطفا فایل کلاس آموزشی دکتر جعفر پور را بر روی سایت قرار دهید با تشکر
نظر شما
نام :
ایمیل : 
*نظرات :
متن تصویر:
 

خروج




English Site

پنج شنبه ٣٠ دی ١٣٩٥
همایش معاونین

سامانه ttac