لطفا برای نمایش بهتر سایت از مرورگر Mozila firefox استفاده نمائید.......... با تشکر ............ به معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی ایران خوش آمدید .........
برنامه استرانژیک
اطلاعیه

انجمن داروسازان
Recall
فرم ADR
 
آمار بازدید
 بازدید این صفحه : 305443
 بازدید امروز : 834
 کل بازدید : 788382
 بازدیدکنندگان آنلاين : 12
 زمان بازدید : 1.0281
آب و هوا
  • اولین جلسه کمیته مبارزه با قاچاق کالاهای سلامت محور معاونت غذا و دارو دانشگاه ایران برگزار شد
    اولین جلسه کمیته مبارزه با قاچاق کالای سلامت محور معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایران در روز شنبه 27خرداد سال 96 در این معاونت برگزار شد.

  • برگزاری اولین کمیته پیگیری اجرای شیوه نامه مبارزه با قاچاق تجهیزات و ملزومات پزشکی در معاونت غذ ا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایران
    اولین جلسه کمیته پیگیری اجرای شیوه نامه مبارزه با قاچاق تجهیزات و ملزومات پزشکی در روز شنبه 27/3/1396 در محل سالن کنفرانس معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار گردید.

  • عید سعید فطر مبارک باد
    عیدسعید فطر و جشن طاعت بر ره یافتگان ضیافت الهی پیشاپیش مبارک باد .

  • برگزاری اولین کمیته آزمایشگاه همکار در معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایران
    اولین جلسه کارشناسی، هماهنگی برنامه ریزی و اجرایی آزمایشگاه همکار و مجاز معاونت غذا و دارو دردر روز سه شنبه 30 خرداد سال 96 در معاونت غذا و دارو دانشگاه ایران برگزار شد.

  • سومین کمیسیون قانونی ماده 20 امور داروخانه ها با رسیدگی به 37پرونده برگزار شد
    در سومین جلسه کمیسیون قانونی ماده20 امور داروخانه ها در سال 96، به 37پرونده رسیدگی شد.

  • برگزاری جلسه مشترک نماینده سازمان غذاودارو با معاونت غذاودارو دانشگاه علوم پزشکی ایران پیرامون پانسمان بیماران ای بی
    به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایران : جلسه مشترکی با حضور نماینده سازمان غذاودارو و معاون غذاودارو دانشگاه علوم پزشکی ایران، پیرامون بررسی اهداف تامین پانسمان بیماران ای بی براساس تفاهم نامه 33415/655 مورخ 22/3/95در روز چهارشنبه 17 خرداد ماه سال جاری در معاونت غذا و دارو دانشگاه ایران برگزارشد.

  • دانلود دعای مخصوص روزهای ماه مبارک رمضان
    .

  • توصیه های معاون غذا و دارو دانشگاه ایران به مناسبت ماه مبارک رمضان از دیدگاه طب سنتی
    ماه رمضان در میان ماه‌های سال قمری از قداست و جايگاه ويژه اي برخوردار است و روزه داری در این ماه با برکت، فرصتی مناسب برای بازگرداندن تعادل و سلامت بدن و تقویت خویشتن داری میباشد. دکتر مهران ولایی معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایران ضمن تبریک حلول ماه پر خیر و برکت رمضان ، با استفاده از آموزه‌های طب سنتی ایران، به ذکر توصیه هایی مرتبط با انجام فعالیت ورزشی در ماه رمضان، غذاهای مناسب ماه رمضان، خواب در ماه رمضان، نفخ و یبوست و توصیه های دارویی در ماه رمضان پرداخت.

  • کارگاه تولید غیر مجازبستی یخی میوه ای کشف و پلمپ گردید
    به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه ایران: یک کارگاه غیرمجاز تولید بستنی یخی میوه ای خرداد ماه سال جاری در شهرستان رباط کریم کشف شد و یک باب سردخانه حاوی محصولات تولیدی مذکور پلمپ شد.

  • فرارسیدن ماه مبارک رمضان مبارک
    شهر رمضان الذی انزل فیه القرآن ماه مبارک رمضان، ماه دوری از گناهان، ماه بندگی مبارکتان باد.

  • برگزاری کلاس آموزشی کنترل کیفی تجهیزات پزشکی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایران
    کلاس آموزشی کنترل کیفی تجهیزات پزشکی معاونت غذا و دارو دانشگاه ایران در روز یکشنبه مورخ 24اردیبهشت ماه 96در سالن اجتماعات معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار شد.

  • احتمال خطر ابتلا به تب مالت برای مصرف کنندگان شیر سنتی
    معاون غذا و دارو دانشگاه ایران در خصوص لبنیات سنتی گفت :بر خلاف تصور عموم افراد، این گروه از لبنیات در واقع همان شیرهای مرجوعی کارخانه‌ها است که به علت داشتن بار میکروبی بسیار بالا و غیرقابل میکروب زدایی بازگشت داده شده و به عنوان شیر سنتی به بازار‌ها عرضه می‌شود.

اخبار > برگزاری کلاس آموزشی کاهش اسید های چرب ترانس در صنایع غذایی توسط معاونت غذا و دارو دانشگاه ایران


  چاپ        ارسال به دوست

معاونت غذا و دارو دانشگاه ایران:

برگزاری کلاس آموزشی کاهش اسید های چرب ترانس در صنایع غذایی توسط معاونت غذا و دارو دانشگاه ایران

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه ایران : کلاس آموزشی تحت عنوان " کاهش اسیدهای چرب ترانس  در صنایع غذایی" در روز دوشنبه 29 آذرماه سال جاری در معاونت غذا و دارو دانشگاه ایران برگزار گردید.

با توجه به شیوع بالای چاقی و بیماری دیابت و به لحاظ اهمیت گنجاندن محصولات غذایی سالم در برنامه غذایی،  کلاس آموزشی کاهش اسید های چرب در سالن اجتماعات این  معاونت با شرکت مسئولین فنی واحدهای تولیدی تهران و شبکه های تابعه  برگزار شد.

همچنین در این کلاس مطالبی پیرامون مضرات مصرف زیاد قند ،کاربرد قند در صنایع غذایی ،نمایه گلیسمیک مواد غذایی ،انواع قندها ،ساختار قند، انواع شیرین کننده های مصنوعی ،انواع شیرین کننده های طبیعی توسط مدرس جلسه  دکتر جعفر پور ارائه شد .   

Normal 0 false false false EN-US X-NONE AR-SA


١٥:٠٧ - چهارشنبه ١ دی ١٣٩٥    /    شماره : ٣٤٠٧٧    /    تعداد نمایش : ١٦٣


نظرات بینندگان
کاربر مهمان
1395/10/04 11:16
0
0
با سلام لطفا فایل کلاس آموزشی دکتر جعفر پور را بر روی سایت قرار دهید با تشکر
نظر شما
نام :
ایمیل : 
*نظرات :
متن تصویر:
 

خروج




English Site

چهارشنبه ٠٧ تير ١٣٩٦