لطفا برای نمایش بهتر سایت از مرورگر Mozila firefox استفاده نمائید.......... با تشکر ............ به معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی ایران خوش آمدید .........
برنامه استرانژیک
اطلاعیه

انجمن داروسازان
Recall
فرم ADR
 
آمار بازدید
 بازدید این صفحه : 285874
 بازدید امروز : 109
 کل بازدید : 731446
 بازدیدکنندگان آنلاين : 10
 زمان بازدید : 1.2391
آب و هوا
  • برپایی غرفه سلامت در میدان آرژانتین توسط معاونت غذا و دارو دانشگاه ایران به مناسبت هفته سلامت
    با توجه به فرارسیدن هفته سلامت، معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایران در روز شنبه دوم اردیبهشت ماه سال96 در محل میدان آرژانتین اقدام به برپایی غرفه سلامت و دستاورد ها، کرد.

  • گفتگو با معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایران در خصوص هفته سلامت
    با عنایت به نقش مستقیم دولت ها در تأمین و ارتقاء سلامت در جامعه ارائه صحیح و كامل خدمات بهداشتی و درمانی با كیفیت مطلوب توسط دولت به تمامی اقشار جامعه از جمله اقدامات مؤثری است كه می تواند در ارتقای سلامت جامعه نقش به سزایی داشته باشد.

  • اولین کمیسیون فنی و قانونی با بررسی87پرونده در30 فروردین ماه سال96در معاونت غذا و دارو دانشگاه ایران برگزار شد
    اولین کمیسیون فنی و قانونی بررسی و صدور پروانه های بهداشتی و مجوزهای ورود مواد اولیه و فرآیند شده مواد غذایی ، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی ایران با بررسی87پرونده، روزچهارشنبه 30 فروردین ماه سال 96 در معاونت غذا و دارودانشگاه ایران برگزار شد.

  • مسابقه نقاشی هفته سلامت در معاونت غذا و دارو دانشگاه ایران
    به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه ایران : معاونت غذا و دارو دانشگاه ایران در نظر دارد به مناسبت هفته سلامت، مسابقه نقاشی برای کودکان با موضوع غذای سالم زندگی سالم برگزار می نماید. علاقه مندان جهت شرکت در مسابقه میتوانند آثار خود را به تا روز چهارشنبه 6 اردیبهشت ماه96 به معاونت غذا و دارو دانشگاه ایران به همراه نام و نام خانوادگی و شماره تماس به آدرس : تهران، میدان آرژانتین ، خیابان الوند، بعداز کوچه 37، پلاک60 طبقه اول واحد روابط عمومی ارسال نمایند.

  • برگزاری کارگروه آموزش توسط اداره فرآورده های طبیعی، سنتی، مکمل و شیرخشک معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایران
    اولین جلسه‌ی کارگروه آموزش توسط اداره فرآورده های طبیعی، سنتی، مکمل و شیر خشک معاونت غذا و دارو روز شنبه 27 فروردین ماه سال جاری در سالن کنفرانس معاونت غذا و دارو تشکیل گردید.

  • تبریک میلاد حضرت علی (ع) و روز پدر
    روز پدر و میلاد امام علی(ع) آغازگر اشاعه عدالت و مردانگی و معرف والاترین الگوی شهامت و دیانت، مبارک باد.

  • جمع آوری فرآورده های دمنوش لاغری، با نام تکسو
    بر حسب اعلام سازمان غذا و دارو وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، به استحضار می رساند فرآورده دمنوش لاغری تکسو هیچ گونه مجوزی

  • چهارمین جلسه کمیته هماهنگی و برنامه ریزی اجرای سیستم های مدیریت ایمنی مواد غذایی در معاونت غذا و دارو دانشگاه ایران
    چهارمین جلسه کمیته هماهنگي و برنامه ريزي اجراي سيستم هاي مدیریت ايمني مواد غذايي دانشگاه ( کمیته FSMS ) روز سه شنبه 17 اسفند ماه سال جاری در معاونت غذا و دارو دانشگاه ایران برگزار شد.

  • کارگاه تولید غیر مجازبستی یخی میوه ای کشف و پلمپ گردید
    به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه ایران: یک کارگاه غیرمجاز تولید بستنی یخی میوه ای خرداد ماه سال جاری در شهرستان رباط کریم کشف شد و یک باب سردخانه حاوی محصولات تولیدی مذکور پلمپ شد.

  • بیست و یکمین کمیسیون فنی و قانونی با بررسی49پرونده در5بهمن ماه سال95در معاونت غذا و دارو دانشگاه ایران برگزار شد
    بیست و یکمین کمیسیون فنی و قانونی بررسی و صدور پروانه های بهداشتی و مجوزهای ورود مواد اولیه و فرآیند شده مواد غذایی ، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی ایران با بررسی49پرونده،5بهمن ماه سال 95 در معاونت غذا و دارو برگزار شد

  • برگزاری کمیته HSR در معاونت غذا و دارو دانشگاه ایران
    به منظور ارتقاء کیفی وکمی فعالیت‌های کمیته HSR این معاونت اقدام به برگزاری جلسه تبادل نظر با نمایندگان معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه نمود.

  • کسب رتبه برتر مدیریت تجهیزات پزشکی دانشگاه ایران در حوزه انجام امور تفویض
    مدیریت تجهیزات پزشکی دانشگاه علوم پزشکی ایران رتبه برتر در حوزه انجام امور تفویض را به خود اختصاص داد.

اخبار > برگزاری کلاس آموزشی کاهش اسید های چرب ترانس در صنایع غذایی توسط معاونت غذا و دارو دانشگاه ایران


  چاپ        ارسال به دوست

معاونت غذا و دارو دانشگاه ایران:

برگزاری کلاس آموزشی کاهش اسید های چرب ترانس در صنایع غذایی توسط معاونت غذا و دارو دانشگاه ایران

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه ایران : کلاس آموزشی تحت عنوان " کاهش اسیدهای چرب ترانس  در صنایع غذایی" در روز دوشنبه 29 آذرماه سال جاری در معاونت غذا و دارو دانشگاه ایران برگزار گردید.

با توجه به شیوع بالای چاقی و بیماری دیابت و به لحاظ اهمیت گنجاندن محصولات غذایی سالم در برنامه غذایی،  کلاس آموزشی کاهش اسید های چرب در سالن اجتماعات این  معاونت با شرکت مسئولین فنی واحدهای تولیدی تهران و شبکه های تابعه  برگزار شد.

همچنین در این کلاس مطالبی پیرامون مضرات مصرف زیاد قند ،کاربرد قند در صنایع غذایی ،نمایه گلیسمیک مواد غذایی ،انواع قندها ،ساختار قند، انواع شیرین کننده های مصنوعی ،انواع شیرین کننده های طبیعی توسط مدرس جلسه  دکتر جعفر پور ارائه شد .   

Normal 0 false false false EN-US X-NONE AR-SA


١٥:٠٧ - چهارشنبه ١ دی ١٣٩٥    /    شماره : ٣٤٠٧٧    /    تعداد نمایش : ١٢٠


نظرات بینندگان
کاربر مهمان
1395/10/04 11:16
0
0
با سلام لطفا فایل کلاس آموزشی دکتر جعفر پور را بر روی سایت قرار دهید با تشکر
نظر شما
نام :
ایمیل : 
*نظرات :
متن تصویر:
 

خروج




English Site

جمعه ٠٨ ارديبهشت ١٣٩٦
همایش معاونین

سامانه ttac